Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום,

אני חובב אודיו ביתי מושבע, אך בתחום הרכב אני ירוק למדי.

מקריאה בפורום אני מבין את נושא האיטום, אקוסטיקה וכו' - אך דבר אחד בסיסי עוד לא ברור לי:

איך ניתן לבחור את מרכיבי המערכת אודיו כאשר אני לא יכול לשמוע אותה מנגנת כאשר היא מורכבת ברכבי לפני הקנייה? נותר לי רק לבחור חלקי בצורה עיוורת? או שאני מפספס משהו.

אני שואל כי אני מחפש רמקולים והגברה ל- HU של פיוניר דגם

FH-X730BT ומתקשה למצוא נקודת התחלה.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי badigard
פורסם

צודק. התקציב שלי הוא עד 3000~ שח - כאשר לא בהכרח צריך למלא את כולו.

כעיקרון מחפש מערכת צנועה יחסית (entry level), שתהיה מורכבת מ-4 קומפננט ומגבר, איכותיים ואמינים.

אין צורך בסאב בשלב זה, אך שיהיה ערוץ פנוי עבורו במגבר לשם שדרוג עתידי.

ניתן גם לרכוש בחו"ל - אם התמורה גבוהה ביחס למחיר בארץ (ירידת הפאונד וכו').

אשמח גם לקבל לינקים לאתרים מומלצים על ידכם שעושים מבחני האזנה לציוד וכו'.

פורסם

תיקון - עדיף שהסט יכלול גם זוג טויטרים.

אני מתכוון להתקין את הסט על טויוטה אוונסיס 2009, ואני רוצה להשתמש במקומות השמורים לרמקולים בגדלם המקורי.

פורסם

הייתי מנסה סט קידמי - מוראל מקסימו או ARC XDI

זוג אחוריים קואקסיאליים 6.5 פשוטים.

בידוד מינימלי לדלתות הקדמיות.

זה בתור צעד ראשון.

לאחר מכן כאשר יהיה לך יותר תקציב אני הייתי מנסה OEM אינטגרטור כזה או אחר.

אם משהו זול ויעיל אז יש היום הרבה אופציות מבית NIPPON שהן מאוד מעניינות ומאוד ורסטיליות.

אם משהו קצת יותר לכוון מותגי בוטיק - היי אנד במובן הטכנולוגי יותר

אז הייתי הולך על PRIMA 4.9 או מוסקוני D2

בתקציב של 3K סבירות גדולה מאוד שזוג קומפוננטים + בידוד מינימלי לדלתות + אינטגרטור מבית ניפון דרך אחת מנקודות השיווק שלהם (בתי התקנה) יכנסו בתקציב פלוס מינוס.

כאשר לרמקולים אני נשאר בהמלצתי על מוראל או ARC.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מעולה. אחפש את מה שהמלצת.

תוכל רק לחדד - "

לאחר מכן כאשר יהיה לך יותר תקציב אני הייתי מנסה OEM אינטגרטור כזה או אחר"? - מה הכוונה באינטגרטור?

עוד משהו - האם קנייה בחול מוזילה את המחיר?

• תוכן חדש...