Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה עד כמה רנו העולמית, מעניין אותה בכלל שבארץ נידחת, מתקינים ברכביה אבזור בטיחותי זה או אחר.

הרי האחריות של היבואן תהייה תקיפה למרות ההתקנות (שהן בהנחיית ומטעם היבואן) שתעשינה ע"י "מגע הידיים השובבות של מתקין ישראלי".

מצד שני ואחרי הכל, וכפי שכתבתי בעבר - אנשים פוסלים רכבים חדשים בגלל...שקע USB זה או אחר (שזה לטעמי - ולא רוצה לקרוא לזה בשמות גנאי - חסר הגיון עד כדי ט*ט**).

בגלל שהרכב מתאים לצרכיך ולדבריך אין לו תחליף הולם (לפחות לא לחלופות שאתה מחפש) - לדעתי (ולאחר שאני רואה שאתה כ"כ מעוניין ברכב הנ"ל) בלע את הגלולה כפי שהיא ורכוש אותו עם השרץ (את השרץ תכסה כבר במשהו, איזה כיסוי פרווה יוקרתי או שתנטרל).

alfa 156 2.5.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השאלה עד כמה רנו העולמית, מעניין אותה בכלל שבארץ נידחת, מתקינים ברכביה אבזור בטיחותי זה או אחר.

הרי האחריות של היבואן תהייה תקיפה למרות ההתקנות (שהן בהנחיית ומטעם היבואן) שתעשינה ע"י "מגע הידיים השובבות של מתקין ישראלי".

מצד שני ואחרי הכל, וכפי שכתבתי בעבר - אנשים פוסלים רכבים חדשים בגלל...שקע USB זה או אחר (שזה לטעמי - ולא רוצה לקרוא לזה בשמות גנאי - חסר הגיון עד כדי ט*ט**).

בגלל שהרכב מתאים לצרכיך ולדבריך אין לו תחליף הולם (לפחות לא לחלופות שאתה מחפש) - לדעתי (ולאחר שאני רואה שאתה כ"כ מעוניין ברכב הנ"ל) בלע את הגלולה כפי שהיא ורכוש אותו עם השרץ (את השרץ תכסה כבר במשהו, איזה כיסוי פרווה יוקרתי או שתנטרל).

טוב שקראת לזה במילה הנכונה "שרץ"

מכשיר שרק מבלבל ומסיח את דעתך כמו שעון מעורר מקולקל

קובי

:-)

פורסם

אני כבר בנוהל - כיבוי SS וכיבוי מובילאיי.

אולי אפעיל אותה כשאהיה עייף בנסיעה ארוכה בלילה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למה אתה מנסה לדחוף פתרונות לא רלוונטים? אמרתי שאני רוצה אפשרות להפעיל את המערכת לבחירתי.

אני גם לא רוצה לחבל במערכת בשום צורה.

למה להתחכם? זה עוד כפתור ללחוץ עליו, בדיוק כמו ה-SS.

בכל מקרה, הבעיה נפתרה סופית כשהחזרתי את הרכב לחברת ההשכרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תלחץ על הכפתור בכל התנעה, לא ביג דיל למרות שמיותר ומעצבן. בדיוק כמו SS.

כשתרצה, תפעיל את המערכת בלי לפתוח תיבת פיוזים או להוריד רטייה מהמערכת.

רוטינה.

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב, כנראה שההחלטה התקבלה - אני אאלץ כנראה לבלוע את הצפרדע.

• בדקתי עם SMC שמפרסמים כאן בפורום אפשרות ליבוא אישי, אבל רכב (אומנם במפרט יותר גבוה מזה שנמכר בארץ) יעלה ביבוא אישי בסביבות ה 240K על הכביש, אז נגיד רכב במפרט דומה לזה של הארץ יעלה 180-190, אני לא רואה איך מורידים את הרכב למחיר של הרכבים שנמכרים בארץ (145K על הכביש).
  • רנו בארץ (בחור בשם יריב שהזדהה כמנהל המותג כמדומני) לא מראים שום נכונות לעזור - אם כי כל הכבוד כן מגיע לו לפחות על זה שטרח להתקשר.
  • מרנו בצרפת לא שמעתי שום תגובה - לא לפניה דרך אתר האינטרנט שלהם, ולא למייל ששלחתי אליהם.

בקיצור, אני כנראה אצטרך לפתח חיבה לצפרדעים, לצפצופים מעצבנים, ולרשרושים מהדש בורד.

פורסם

לפתח חיבה להתקנות מקומיות אשר נעשו ע"י יד ישראלית זה הדבר האחרון שאתה צריך לסבול ברכב. בוא אני אספר לך סיפור: לי דפקו את לוח השעונים כשהתקינו לרכב איתוראן בבונדד - הגעתי למוסך לאחר 81 ק"מ (בטוטאל) כי כפתור הטריפ וזה שלידו לא נלחצו, פשוט דפקו את הקפיץ כשפירקו את לוח השעונים. אני זוכר שגם במסירת הרכב הכפתור לא נלחץ ואני לתומי חשבתי שאני לא מכיר את הרכב ושיש שיטה אחרת לאפס את זה - אמרתי שאגיע הביתה אקרא בספר הרכב...

בהתחלה ניסו לפרק את לוח השעונים ולתקן, אך מהר הבינו שאיתי לא מתעסקים ומאוד כדאי להזמין לי את כל היחידה קופלט מהמפעל בדואר אוויר - וכך נעשה. לאחר כחודש נכנסתי למוסך שם הרכב בילה 6 שעות כי הסתבכו עם ההגדרות של מחשב הדרך וצלצלו למחלקה הטכנית של צ'מפיון שהיא הגיעה עד היצרן בגרמניה לשאול. כמובן שעבדכם הנאמן לא פראייר וקיבל פיצוי הולם (מאוד) על העניין הזה, אבל מנגד השירות עצמו במוסך היה מעולה, באמת. אין לי מילה רעה אחת.

אגב, עוד לקוח עם ראפיד חדשה הגיע כי נדלקה לו נורת ESP ועוד אוקטביה עם 200 ק"מ על השעון עם טורבו מרעיש (היה ממש מעניין במוסך של סקודה הסמוך).

בכל אופן דעתי ידועה פה היטב: המובילאיי הזה לא יותקן במכוניות שלי (ולא רק בגלל נושא ההתקנות המקומיות), ואם יבואן כלשהו יכפה עלי את הצרה הזאת אני מבטיח לכולם שכל העולם יהיה על הרגליים עד שיבטלו את רוע הגזירה - אני לא מסתפק בביטול הזמנה אם הרכב שווה את זה. לפחות שר התחבורה (או מי מטעמו) הבטיח לי שהדבר הזה לא יותקן במכוניות משומשות משנת 2012 כפי שפורסם קודם לכן.

פורסם
לפתח חיבה להתקנות מקומיות אשר נעשו ע"י יד ישראלית זה הדבר האחרון שאתה צריך לסבול ברכב.

אכן הצדק איתך. כול התקנה מקומית ולא משנה מה יתקינו לך תמיד תסבול במוקדם או במאוחר מבעיה מסויימת שנובעת מההתקנה.

איזה כייף לי :)

פורסם
מהר הבינו שאיתי לא מתעסקים

3b2.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני אתכם, כידוע, אבל כרגע אין לי כרגע תוכנית פעולה טובה - הרכב מתאים לי, אבל אם אבטל את ההזמנה, יתכן והמחיר לא ישאר 145K, זה הימור. מצד שני, יתכן ובמשלוחים הבאים הרכב יגיע עם אבזור מקורי אחר, שאולי יכלול את המערכת המקורית של רנו, מי יודע?

• תוכן חדש...