Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מדובר ברכב של אחותי שהבוקר שלחה לי תמונה של נורה שנדלקה לה ברכב (מצורף).

יונדאי i20 אוטומט מנוע 1400 , הרכב עבר כ K80 ק"מ .

שאלתי כמה שיותר שאלות כדי שאוכל למסור כמה שיותר פרטים בתקווה שאקבל פה תשובות.

היא אמרה שבשבוע האחרון זה קרה לה 3 פעמים, שאלתי אם במקרה או בלחיצה על הבלימה, לדבריה בעת לחיצה על הבלם זה קורה.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? איבדתי את המתאם שלי ככה שאין לי יכולת לשלוף קוד תקלה.

אם מישהו יכול להשאיל לי לכמה דקות במהלך היום , הרכב רוב היום באזור תעשיה באזור ובערבים בראשון לציון.

אשמח לכל הכוונה ועזרה בנושא.

תודה רבהuploadfromtaptalk1467007766877.jpg

עריכה אחרונה על ידי dontsend
  • ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

ברור שהמצב לא תקין, ולדעתי גם עלול להיות מסוכן.

אם היא באזור בשעות היום, שתיתן קפיצה למוסך יונדאי בחולון שיבדקו. לא להתמהמה עם זה. היא עלולה להיבהל מכיבוי פתאומי של הרכב וחלילה להיפגע.

עזרה

פורסם

בהמשך לאדם, בגלל שמד סל"ד לא מתפקד ובגלל שהרכב נכבה באמצע נסיעה, כנראה שמדובר בחיישן קראנק.

במקביל כנראה שיש עוד בעיה, אולי יוניט אור בלם. תבקש ממנה ללחוץ על דוושת הבלם בזמן שאתה מוודא שהנורות מאחורה נדלקות.

Stay Dirty

פורסם

אבקש ממנה לבדוק את אורות הבלם. האם בגלל בעיית יוניט אור בלם הרכב מכבה עצמו?

בכל מקרה, אם אשיג סורק תקלות הוא יעלה על החיישן קראנק? .

ביקשתי ממנה לבדוק את אורות הבלם וכמובן אחזור לעדכן.

תודה רבה רבה על התשובות המהירות והמקצועיות.

פורסם

עדכון, מד הטורים עובד ואורות בלם עובדים.

אין מנוס מלסרוק תקלות, מחר אני אקפוץ לקנות לה מתאם, מישהו מכיר מקום שמוכר מתאם באזור ראשון תל אביב?

יש עוד בדיקות שאפשר לבצע עד שארכוש מתאם? כרגע אין נורה דולקת והכל תקין.

תודה

פורסם

גם אני קראתי ברחבי הרשת על היוניט הבעייתי, אבל... רכב כבה בגלל זה?

אני צריך להשיג סורק תקלות ואם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש באזור המרכז או להשאיל לי לשעה זה יעזור לי מאוד.

תודה רבה

עוד רעיונות התקבלו בברכה.

אגב היום לא היה זכר לנורה דולקת והכל כרגיל, השאלה אם חיבור סורק עכשיו יעלה על הבעיה או שצריך להמתין להדלקת הנורה.

פורסם

אם מנורת תקלה בעצמה של check engine לא דלקה אתה לא תזהה שום תקלה על ידי סורק רגיל ורק סורק יעודי יידע לזהות תקלה מהסוג של נורת esp. יש רכבים שאם היוניט בלם לא תקינה הרכב אפילו לא יניע!

• ספונסר פורום
פורסם

היום היה אצלנו במוסך רכב כזה עם תקלה זהה, התקלה אכן הייתה מתג אור בלם לא תקין.

אורן

פורסם

אורן, מה הסיבה שבגללה המנוע כבה ? גם בגולפים למיניהם תקלה ביוניט אור ברקס גורמת להדלקה של מנורת ESP אבל לעולם לא שמעתי שזה גרם לבעיות כיבוי מנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה על העדכון, כנראה שאחליף את היוניט כבר היום, זוכר מהרכב הקודם שלה (יונדאי גטס) שזה לא סיפור גדול.

בכל מקרה בשבוע וחצי האחרון לא נדלקה לה הנורה בשנית אך נשמע שהיוניט שם לא ב 100% תקין ועדיף לא להסתכן.

מישהו יודע מה ס"ג של מחיר ליוניט?

תודה לעוזרים ולמשתפים

• תוכן חדש...