Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל בכך שהטיפול האחרון כבר היה מחוץ לאחריות אז הבעלים הקודם כבר טיפל במוסך שאינו מורשה.

אני מאמין שגם אני לא אכנס למורשה, יוקר המחיה...

אשמח לקבל המלצה למוסך באיזור השפלה/ מרכז. אמין, הוגן והכי חשוב מקצועי.

בנוסף אצרף את טופס הבדיקה שהתבצעה בסופ"ש האחרון, ע"פ שיחת הסיכום שבוצעה עם הבוחן בקומפיוטסט אין שום דבר משמעותי (הוא טען שהוא לא ירחיב ולא יתן הערכה לתיקון התקלות).

בינינו? הייתי מצפה ממכון בדיקה שדורש 500 ש"ח לבדיקה של חצי שעה בלחץ... להקנות מעט יותר מדקה עגולה לקונה הרכב על הסברים שרשומים בטופס.

בכל מקרה, אשמח למעבר של חברי הפורום על טופס הבדיקה, המלצות והכוונות יתקבלו בברכה.

תודה רבה!

בדיקת רכב אלטו.jpg

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

איך כבר נקרעו גומיות של הציריות ?!

תוכל לשבור הגה עד הסוף ימינה ולצלם את הגומיה הימנית ? כנ"ל לגבי צד שמאל, ואם תצליח לצלם גם את הגומיה הפנימית בחיבור לגיר.

ctBoot1.jpg

לגבי פנסים - ליטוש לפי המדריך המפורסם בפורום דיטיילינג.

Stay Dirty

פורסם (נערך)
איך כבר נקרעו גומיות של הציריות ?!

תוכל לשבור הגה עד הסוף ימינה ולצלם את הגומיה הימנית ? כנ"ל לגבי צד שמאל, ואם תצליח לצלם גם את הגומיה הפנימית בחיבור לגיר.

[ATTACH=CONFIG]464490[/ATTACH]

לגבי פנסים - ליטוש לפי המדריך המפורסם בפורום דיטיילינג.

נכון, פוליש אעשה כשאמצע חצי שעה פנויה והם יראו כמו חדשים.

לגביי הגומיות:

ימין.IMG_5342.JPG

ימיןIMG_5343.JPG

מצד שמאל, זו שמתחברת לגיר.IMG_5344.JPG

שמאלית, צילום הפוך.IMG_5347.JPG

שמאלית, גם כן צילום הפוך.IMG_5348.JPG

עריכה אחרונה על ידי eclipse20

פורסם

כצפוי - הגומיות החיצוניות פיקס. הבדיקה כסת"ח. חבל על הכסף.

מה שחשבת שהן הפנימיות הן בעצם הגומיות של מסרק ההגה.

נסה שוב לצלם את הפנימיות שצמודות לגיר. למרות שאני כבר אומר לך שהן פיקס כמו החיצוניות.

Stay Dirty

פורסם
כצפוי - הגומיות החיצוניות פיקס. הבדיקה כסת"ח. חבל על הכסף.

מה שחשבת שהן הפנימיות הן בעצם הגומיות של מסרק ההגה.

נסה שוב לצלם את הפנימיות שצמודות לגיר. למרות שאני כבר אומר לך שהן פיקס כמו החיצוניות.

אני האמת סומך וגם יתר על כן מכיר המון כסת"ח בתחומים אחרים ככה שמאמין שגם פה יש המון.

סתם למען ההבנה של הנזק שהם גורמים, הצמיגים האחוריים היו מעט בלויים. נכון, היה צורך להחליף בחודשים הקרובים. אך מסתבר שכשזה רשום בבדיקה ונאמר בעל פה על ידי גורם "מוסמך" (הקידמיים היו בני שנה בקושי) מה שגרם לאימי לרוץ היום להחליף את ארבעת הצמיגים ללא השוואת מחירים ולא בדיקה לפני. מה שנקרא, פראיירים לא מתים...

לעניינינו, רעש מערכת תזמון? שמעתי רצועה חורקת, חשבתי שאולי של המזגן דווקא.

ניקוי ותיקון מערכת הקירור, קרי?

לגביי הרעידות אני בטח לא צריך להרחיב. אם לא פתרון יש דרך להפחתה?

תודה.

פורסם

אוקיי. אז יש המלצה לבעל מקצוע/ מוסך בשפלה ובמרכז שיאבחן ויבדוק את הרכב?

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית לא להיבהל מהבדיקה,

היא מכילה ריג'קטים רגילים ובסיסיים, שלפעמים נדמה שאם היתה מגיעה פרה לבדיקה היא היתה יוצאת עם 'סימני קורוזיה / שמן גיר כהה / נקישות בהעברת הילוכים / לפרק גלגלים ולבדוק בלמים / אין אחריות על כלום ממה שאמרנו'

יחד עם זאת, גש למוסך איציק פלדמן בראשון לציון יעבור איתך על הרכב יחד עם הבדיקה ויוכל להעריך מה באמת צריך לעשות ומה לא.

בהצלחה,

עזרה

• תוכן חדש...