Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בהתלבטות לגבי אחד מהרכבים הבאים

MAZDA CX5

יונדאי IX35

קיה ספוראטז

כולם בסביבות שנת 2012 2013

אני האמת דיי מעדיף את המזדה אבל אולי אתם תוכלו להמליץ לי דווקא על אחר

*בנוסף שאלה מאיזה שנת ייצור הוסיפו למזדה את מערכת STOP START להדממת המנוע בסלד נמוך

תודה

פורסם (נערך)

אם אהבת את מזדה ומתאימה לצרכיך : אז היא בחירה טובה מאד. למעט אולי בטיחות אקטיבית (שיש בספורטאז),המאזדה היא מלכת הקטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני אישית מעדיף את הספורטאז'. הוא פשוט השתלט על הקטגוריה ולא סתם. מבחינת תמורה לכסף לא חושב שיש עדיף עליו וגם הקניה מכירה שלו קלים יחסית.

וכמו שכבר צויין, הבטיחות האקטיווית שלו עדיפה

פורסם
אני אישית מעדיף את הספורטאז'. הוא פשוט השתלט על הקטגוריה ולא סתם. מבחינת תמורה לכסף לא חושב שיש עדיף עליו וגם הקניה מכירה שלו קלים יחסית.

וכמו שכבר צויין, הבטיחות האקטיווית שלו עדיפה

אני מוכרח להסכים איתך, אמרתי לא פעם שאני אוהב להסתכל על חכמת ההמונים, ושהספורטאז נבחר לגיפון הנמכר ביותר בישראל זה אומר על משהו, בכל מקרה הייתי שמח קצת לשמוע יותר פרטים, כמו מחיר של כל רכב שראית, אופי הנסיעה שלך וכו'? אולי ככה נוכל להיות יותר ספציפים

פורסם
אמרתי לא פעם שאני אוהב להסתכל על חכמת ההמונים, ושהספורטאז נבחר לגיפון הנמכר ביותר בישראל זה אומר על משהו

זה לא חוכמת ההמונים אלא היכולת הכלכלית של המונים. על השוק השתלט הדגם הזול של ספורטאז' (לא EX או LX) שהוא כנראה עדיף מהיונדאי בגלל מערכות הבטיחות. ההשוואה עם טבלת המכירות של CX5 אינה מייצגת דבר כי הדגם הבסיסי של מאזדה יקר בכ-30K, ולרבים זה מאמץ כלכלי לא מבוטל.

פורסם

לספורטג' בשנתונים אותם אתה מחפש,אין מערכת בטיחות אקטיבית.המערכת מגיעה רק בדגם החדש.

במידה והמחיר דומה המזדה עדיפה על שניהם.

אם המטרה היא יחס פח לשקל כנראה שהספורטג' 1.6 יענה הכי טוב על הדרישה ( ורכב לא רע בכלל בפני עצמו)

• תוכן חדש...