Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקאסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד היום היו לי רק רכבים יפניים (סובארו, ניסן, סוזוקי) ובגדול הייתי מאוד מרוצה.

אני צריך עכשיו לעבור לרכב גדול יותר ומה שנראה לי בטווח המחירים שלי (30,000 ש"ח) זה סיטרואן C4 שנים 2008-9.

1. הבנתי שהמנוע 2000 יותר אמין מ המנוע 1.6. האם זה נכון?

2. עד כמה יש לי לחשוש להתעסק עם רכבים צרפתיים שמבחינת אמינות נחשבים לבעייתים?

3. מה הטיפולים המשמעותיים (טיימינג, טיפול גדול וכו') מבחינת מחיר אני צריך לוודא שהרכב עבר כלומר, בכמה קילומטר הרכב אמור לעבור טפולים משמעותיים? הרכבים שעל הפרק הם סביב ה 120 אלף קילומטר

4. ראיתי שברכבים 2008 יש 2 גרסאות SX PACK ו SX. וב 2009 רק SX. באמת ב 2009 כל הרכבים אותה גרסה או שפספסתי משהו?

תודה רבה!

פורסם

1. נכון. 2. אם אתה מהחוששים אז תעבור הלאה כי דברים יתקלקלו בק"מ הנ"ל 3. טיימינג 4. הבדלים זניחים בין הרמות .

פורסם

אני חושב שהגירסה היותר מאובזרת (Pack) הגיעה עם גיר אוטומטי, לא עם הרובוטי.

פורסם (נערך)
אני חושב שהגירסה היותר מאובזרת (Pack) הגיעה עם גיר אוטומטי, לא עם הרובוטי.

אם כן אז אני מוריד את הכובע.

ב 5008 שלי הגרסה המאובזרת נבדלת רק בעיצוב פנימי : תוספת של פנס נייד ,HUD וכאלה . בפיקאסו ראיתי שהגרסה המאובזרת מצויידת בבקרת אקלים לכל צד .

ב PSA יש חלוקה למנועים ואז בתוכה יש רמת אבזור comfort ו pack .

אכן נמכרו מספר פריטים עם גיר אוטומטי אבל אני לא חושב שזה קשור ל pack בהכרח.

באנגליה זה בלל מבלבל : יש שלוש רמות אבזור לפעמים לאותו מנוע וגיר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...