Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי טויוטה יאריס 100 2010.

רציתי לקבל המלצה על סוג מצבר וחברה שאתם ממליצים וכמובן מקום לקנות אותו באיזור חיפה וחוף הכרמל.

פורסם (נערך)

http://matzberim.co.il/?gclid=CKH016zfts0CFWgW0wodMFQOAQ

אחלה מחירים. בתוספת 50 ש"ח הם יבואו להתקין אצלך בבית אם נתקעת.

אני קניתי START UP (במבצע 15 חודשי אחריות) שעלה לי (60A) 420 ש"ח לעומת ה-VARTA הכחול שעולה 170 ש"ח יותר (עם 20 חודשי אחריות). לפי החור שהתקין אצלי (ונציג היבואן כאן בפורום) מדובר באותו מצבר בדיוק. לשיקולך אם לשלם 40% יותר בשביל 5 חודשי אחריות נוספים.

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם (נערך)

לא. אתה צריך 52A

לשים לב טוב שמחזירים את המחזיק של המצבר למקומו כי זה בעצם המקום למוט שמחזיק את מכסה המנוע!

המבצע על הסטארט אפ מצוין. קח אותו בלי לחשוב פעמיים.

אגב, באתר ש Renaultrap הזכיר יש עוד מצבר, Power-Up שזה כמו הסטארט אפ אבל עם 20 חודשי אחריות ב-50 ש"ח יותר. לא הכרתי את המותג הזה עד עכשיו, אבל תמיד טוב לדעת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לא. אתה צריך 52A

לשים לב טוב שמחזירים את המחזיק של המצבר למקומו כי זה בעצם המקום למוט שמחזיק את מכסה המנוע!

המבצע על הסטארט אפ מצוין. קח אותו בלי לחשוב פעמיים.

אגב, באתר ש Renaultrap הזכיר יש עוד מצבר, Power-Up שזה כמו הסטארט אפ אבל עם 20 חודשי אחריות ב-50 ש"ח יותר. לא הכרתי את המותג הזה עד עכשיו, אבל תמיד טוב לדעת.

גם אני לא הכרתי את המותגים האלו, אבל כשהוחלף המצבר אצלי לפני שבועיים ראיתי שהיה מותקן אצלי power up עם תאריך מוטבע של 11/11. לא רע בשביל מותג מקומי. שוב, עולה קצת יותר בשביל אחריות מורחבת. תכל׳ס אותו מצבר.

פורסם

3 וחצי שנים, מכובד.

המותג הוא מקומי, אבל זה בדיוק אותו מצבר כמו שכתבת.

אצלי החזיק סטארט אפ שהוחלף השנה משנת 2010... וגם הוא התפגר רק אחרי שהאוטו עמד חודש בלי לזוז.

פורסם
3 וחצי שנים, מכובד.

המותג הוא מקומי, אבל זה בדיוק אותו מצבר כמו שכתבת.

אצלי החזיק סטארט אפ שהוחלף השנה משנת 2010... וגם הוא התפגר רק אחרי שהאוטו עמד חודש בלי לזוז.

או שזה ארבע וחצי שנים או שעכשיו 2015 ואני צעיר ממה שחשבתי. Win win. :wink:

פורסם

הכי זול והכי משתלם זה מ6ל לב המפרץ בכביש שרות יש שם חנות גדולה ויפה, תבדוק שם, קוראים להם "דש לאופר".

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה רבה לך , אכן היית אצלו ורכשתי את ה-START UP ב-419. תוך 5 דקות יצאתי. אחלה שירות ואחלה מוצר..

אפילו הוא הראה לי שהתאריך של המצבר הוא 07.16

ממליץ

http://matzberim.co.il/?gclid=CKH016zfts0CFWgW0wodMFQOAQ

אחלה מחירים. בתוספת 50 ש"ח הם יבואו להתקין אצלך בבית אם נתקעת.

אני קניתי START UP (במבצע 15 חודשי אחריות) שעלה לי (60A) 420 ש"ח לעומת ה-VARTA הכחול שעולה 170 ש"ח יותר (עם 20 חודשי אחריות). לפי החור שהתקין אצלי (ונציג היבואן כאן בפורום) מדובר באותו מצבר בדיוק. לשיקולך אם לשלם 40% יותר בשביל 5 חודשי אחריות נוספים.

• תוכן חדש...