Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקראת אימוץ גור כלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקי. אם יש מישהו נוסף בבית, אין בעיה.

אבל נורא חשוב לגדל נכון מהגיל הזה.

זה שהוא כבר לא עם האמא שלו, זה כבר לא אידיאלי (בלשון המעטה, אפשר לצמצם נזקים).

יותר מאוחר יהיה לי קצת זמן, אני אאסוף לך עצות ראשוניות, אבל הכי חשוב ליישם!

הוא הולך להיות כלב לא קטן ומאוד חזק. אם לא יהיה מאולף ומסורס, יכולות להיות צרות צרורות.

פיטבולים מטיבם הם מאוד טובים עם אנשים, ופחות (הרבה פחות) עם בעלי חיים אחרים (בייחוד זכרים אחרים).

רועה גרמניים, מאידך, מאוד טריטוריאלים (כלבי שמירה).

הקומבינציה יכולה ליצור כלב חשדן, מצד אחד, ומאוד תוקפני, מצד שני, אם לא תקפיד לאלף נכון.

כמובן שחובה לסרס את הכלב.

חובה.

אין לך ניסיון עם כלבים, וכלב כזה הוא פוטנציאל למלחמות אינסופיות, אם הוא לא מסורס (וסירוס יעיל כפתרון לאגרסיות רק אם הוא נעשה לפני בגרות מינית של הכלב).

כמובן שהכל בהכללה, ויכול להיות שייצא כלב שקט לגמרי, אבל הפונטציאל שם, מבחינת הגנטיקה, שייצא חתיכת חיה רעה...

לקחת על עצמך תיק, אבל איך תנהל אותו, זה כבר עליך.

צודק ואני מתכוון ליישם כל דבר לאחר שיחה עם וטרינר אומר להניק אותו לעוד שבוע ולראות אם הוא מתחזק ואז לנסות להביא לו אוכל של גורים , יש לי מטרנה בבית לגיל 0-3 ואמר שזה מתאים , אנסה להביא לו עם מזרק

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גור צריך להשאר עם האמא עד מינימום של 6 שבועות, שהכי טוב זה 7-8. אני לא יודע מה הסיבה שלא נשאר, אבל עדיף להחזיר אם יש אפשרות, אם לא, אז להשקיע אקסטרה מאמץ בחשיפה לכלבים מאוזנים כבר החל מהחיסון השני(כלבים של אנשים שאתה מכיר, לא ברחוב) כי כרגע אין מי שילמד את הכלב מהי תקשורת כלבית, וזה יכול להוביל לכלב חששן ופחדן( מה שמוביל לחרדות ו/או תוקפנות) ובכלב גדול וחזק כמו שצפוי לראות זה בהרבה יותר קריטי.

ברגע שיעבור את החיסון השני תיפגש עם מאלף, עדיף שתשקיע את המינימום של הכסף מאשר להוציא אחרי זה הון תועפות על בעיות התנהגות.

כמו שכבר אמרתי, לא לחכות לחיסון שלישי כדי להוציא, תתחיל להוציא בצורה מבוקרת(לא על דשא, לא לתת להתקרב לכלבים לא מוכרים, לא להתקרב לצואה של אחרים) כבר מהשני, לא לחכות לשלישי כי זה מתכון לבעיות התנהגות כתוצאה מסגירת חלון הזדמנויות שבו הכלב לומד.

http://www.biopet.co.il/חיברות_כלבים

תקרא, זה חשוב.

פורסם
גור צריך להשאר עם האמא עד מינימום של 6 שבועות, שהכי טוב זה 7-8. אני לא יודע מה הסיבה שלא נשאר, אבל עדיף להחזיר אם יש אפשרות, אם לא, אז להשקיע אקסטרה מאמץ בחשיפה לכלבים מאוזנים כבר החל מהחיסון השני(כלבים של אנשים שאתה מכיר, לא ברחוב) כי כרגע אין מי שילמד את הכלב מהי תקשורת כלבית, וזה יכול להוביל לכלב חששן ופחדן( מה שמוביל לחרדות ו/או תוקפנות) ובכלב גדול וחזק כמו שצפוי לראות זה בהרבה יותר קריטי.

ברגע שיעבור את החיסון השני תיפגש עם מאלף, עדיף שתשקיע את המינימום של הכסף מאשר להוציא אחרי זה הון תועפות על בעיות התנהגות.

כמו שכבר אמרתי, לא לחכות לחיסון שלישי כדי להוציא, תתחיל להוציא בצורה מבוקרת(לא על דשא, לא לתת להתקרב לכלבים לא מוכרים, לא להתקרב לצואה של אחרים) כבר מהשני, לא לחכות לשלישי כי זה מתכון לבעיות התנהגות כתוצאה מסגירת חלון הזדמנויות שבו הכלב לומד.

http://www.biopet.co.il/חיברות_כלבים

תקרא, זה חשוב.

תודה , היום הוא הולך לוטרינר שהומלץ על ידי חבר פורום , והיום הוא בן חודש , הוא אוכל מטרנב ולפעמים אוכל יבש בהדרגה , הוא משחק , מחרבן גושים יפים ומשתין (הרבה[emoji1] ) לקחתי אותו בגיל כזה כי הבנאדם פשוט רצה לזרוק אותם לרחוב , זה היה תיקח או שאני זורק אותו לרחוב , לקחתי.

יש כמה דברים שאני לא יודע מה לעשות ואשמח אם תעזרו לי .

תחמתי לו פינה , עם מיטה צעצוע (לא מתפרק) אוכל ומים , ואין הוא מיילל , צורח מנסה בכל כוחו לצאת משם , רק אחרי שאני מוציא אותו הוא נרגע .

והוא נושך כל דבר אותי , את הצעצוע , וחולצה שהבאתי לו והוא אוהב אותה , זה תקין?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

פורסם (נערך)

הוא עדיין קטן, תחשוב שזה עדיין לא הגיל האופטימלי, הוא עדיין צריך חום גוף. בגיל הזה הכלבים נרדמים עלייך כי ככה יוצר קל להם, תשב לידו קצת, לא להשאיר מתוחם וללכת, (איך תיחמת בכלל? גדר גורים?) אפשר לשים בובה, חולצה עם ריח שלך, אפשר בקבוק חם עם גרב עליו שיתן לו תחושת חום.

זה עדיין לא הגיל(רק עוד שבוע-שבועיים) להרגיל, אחרי זה תצטרך להתעלם ממנו, לתת לו דברים טעימים כשהוא שם, לשים את האוכל והמים שם.

המטרה שתרדים אותו שם ואז תלך(ותתעלם מהבכי) ולא סתם תשאיר אותו ותיתן לו לבכות.

גורים נושכים בגיל הזה כל דבר שזז, יש מגוון שיטות ללמד לא לנשוך, בגדול זה לנתב את לצעצוע רך( עד שיתחלפו השיניים) והתעלמות(קפיאה במקום), רק לא הפעלת כוח, לא מכות קטנות על האף, לא לסגור את הפה,לא להשפריץ מים ולא לקחת בקבוק עם אבנים ולהפחיד עם הרעש. הגור עדיין קטן, לומד וחוקר(וגם מחליף שיניים).

תחפש חומר באינטרנט, יש הרבה.

עריכה אחרונה על ידי ronlol
פורסם

נשיכות זו התנהגות נורמלית אצל גורים, אבל כשהם עם השגר שלהם, הגורים האחרים (והאמא) מתקנים את הנשיכות ומלמדים אחד את השני לא להכאיב.

אל תיתן לו לנשוך אותך. כשהוא עושה את זה תעשה קול לא מרוצה, תרחיק אותו קצת, ותתעלם ממנו לכמה שניות. אח"כ תביא לו צעצוע במקום (לא מייד, שהנשיכה לא תהיה התנהגות מתגמלת). שוב, ושוב, ושוב. בסוף ילמד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עדכון : הינה "גראס" היום , אנרגתי , חברותי מאוד

2b36295c97b224e9f8365321c46ee1ca.jpg

8f78043d937f22b3087b4153e5eb12ae.jpg

גראס לפני חודשיים

ddb6886efa04d39ea65246ef035a6c6e.jpg

57a9d2c7481b5e62b9704170eaecbe82.jpg

4b37889985f291e0767db58c8241f88e.jpg

וגראס שלקחתי אותו

429534de15351d61e4962cfd2d08ad62.jpg

7ac0db8879acaadfdaf9e3a3a8658819.jpg

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ProCC

מכונאי BMW

פורסם

עשה לך את המוות ב4 חודש? תמשיך לעבוד איתו ולהפגיש אותו עם סביבה, קניונים, נתב"ג, אחרת הכלב יהיה תוקפן, אתה יכול לנוסע עימו ברכבת ולתת לו חיזוקים כל הזמן, הוא מכיר רק אותך, אתה גם צריך לתקן אותו בעונש (קול ואפילו מכה אם צריך) ולהוציא לו הרבה אנרגיה אחרת הוא יהרוס לך את הבית עד היסוד.....

בהצלחה

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

למה נראה לך שמכה תעזור? אלימות פיזית, ״קלה״ ככל שתהיה גורמת ליותר נזק מתועלת, ואפילו תיקונים ברצועה,שלא נעשים בצורה נכונה.(סוד- נדיר שתצמא אנשים רגילים שהם לא מאלפים שעושים את זה נכון).

בכל מקרה, כל השאר נכון, מקווה שעבדת איתו על חשיפה לאנשים/כלבים/מקומות ורעשים, הןא גם ככה התחיל מנוקדת פתיחה לא טובה, וכמובן תמשיך לעבוד איתו עד שיסיים את שלב הגדילה.

פורסם
למה נראה לך שמכה תעזור? אלימות פיזית, ״קלה״ ככל שתהיה גורמת ליותר נזק מתועלת, ואפילו תיקונים ברצועה,שלא נעשים בצורה נכונה.(סוד- נדיר שתצמא אנשים רגילים שהם לא מאלפים שעושים את זה נכון).

בכל מקרה, כל השאר נכון, מקווה שעבדת איתו על חשיפה לאנשים/כלבים/מקומות ורעשים, הןא גם ככה התחיל מנוקדת פתיחה לא טובה, וכמובן תמשיך לעבוד איתו עד שיסיים את שלב הגדילה.

אני מטייל איתו בפארק , הוא אוהב לשחק עם כלבים אחרים , גם שהם נובחים עליו הוא חושב שזה משחק ומקשקש בזנב , הוא לא נושך אף כלב והוא מאוד חברותי , מה שכן הוא אוהב לאכול דברים מהרחוב ובמידה ואני מנסה לקחת לו הוא נושך אותי.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

מכונאי BMW

פורסם

כל אחד והשיטה שלו, יש כאלה גם שמים קולר חשמל על מנת לאלף את הכלב, כוונתי מכה קלה, על מנת להדגיש לו את המילה "לא", פקודה בסיסית שכל כלב צריך לבצע ולדעת מה ההשלכות אם הוא לא ביצע, ואין מה לעשות עם כלב עובדים בהתנייה קלאסית, אי אפשר לדבר לליבו כמו עם ילד, זה לצערינו, לפעמים יש לנקות באמצעים פחות נעימים אבל כדי להשיג את המטרה, אותו הדבר גם כמו עם שימוש עם קולר חנק, או דוקרנים, אם בעלי כלבים מגיעים למצב של שימוש במוצרים האלה כנראה שראשית האילוף בסיסי מגיל קטן היה לוקה בחסר ורק רע זה יעשה להתפתחות הכלב ושלא נדבר לבעלים, שסביר להניח , שכלב "בעייתי" לא ימצא את המשך חיו בבית הזה אלא באחד העמותות לצערי :(

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
כל אחד והשיטה שלו, יש כאלה גם שמים קולר חשמל על מנת לאלף את הכלב, כוונתי מכה קלה, על מנת להדגיש לו את המילה "לא", פקודה בסיסית שכל כלב צריך לבצע ולדעת מה ההשלכות אם הוא לא ביצע, ואין מה לעשות עם כלב עובדים בהתנייה קלאסית, אי אפשר לדבר לליבו כמו עם ילד, זה לצערינו, לפעמים יש לנקות באמצעים פחות נעימים אבל כדי להשיג את המטרה, אותו הדבר גם כמו עם שימוש עם קולר חנק, או דוקרנים, אם בעלי כלבים מגיעים למצב של שימוש במוצרים האלה כנראה שראשית האילוף בסיסי מגיל קטן היה לוקה בחסר ורק רע זה יעשה להתפתחות הכלב ושלא נדבר לבעלים, שסביר להניח , שכלב "בעייתי" לא ימצא את המשך חיו בבית הזה אלא באחד העמותות לצערי :(

כלב זה לא ילד בשום מצב, אבל גם אליו צריך לדעת איך להתנהג.

השאלה אם השיטה אפקטיבית זה משהו אחר, ""לא" עם מכה קטנה על האף" היא חסרת משמעות ועושה יותר נזק מתועלת.

שאר האמצעים שהזכרת(גם אני לא הכי מסכים ומתחבר אליהם) צריך לדעת להשתמש, ולא סתם נקראים אביזרי אילוף, צריך להיעזר במאלף מקצועי(אם כמה שהשוק הזה פרוץ בארץ) שיודע מה הוא עושה, כי לחשמל/לחנוק/לדקור עם דוקרנים צריך לדעת לעשות, וביד לא מיומנת ליכול להיגרם נזק פיזי לכלב, או נזק לקשר עם הבעלים(בזה המכה הקטנה היא אלופה) ובהחמרת הבעיה.

proCC, עדיך שתיעזר במאלף, עכשיו הבעיה קטנה ויכולה להפטר בקלות, אבל כשהכלב ישקול 30 קילו ויגיב בחריפות יותר אז יהיה קשה יותר לפתור את זה. אילוף זה הרבה מעבר לשב וארצה, זה ללמד את הכלב להכנס בהתאמה מקסימלית לחיים שלך, וכשמדובר בגור בן 4 חודשים, לא אמורה להיות בעיה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם יש למישהו מלונה שמתאימה לכלב במשקל 30 קג ? גם בתשלום , חדשות אני לא יכול להרשות לעצמי.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

מכונאי BMW

פורסם

וואלה 30ק"ג? וואחד כלב יש'ך :)

חוזר על עצמי - כלב חמוד ומגניב לאללה! במיוחד מזדהה עם האוזניים :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
וואלה 30ק"ג? וואחד כלב יש'ך :)