Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעלים הקודמים התקין מערכת מולטימדיה AVH-2650-BT ברכב, ואני מנסה כבר חודשים לחבר את הטלפון שלי למערכת ולהריץ Waze אבל לא מצליח! המדריכים וסרטונים שאני מוצא לא עוזרים לי.

האם מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אני די בטוח שרוב המערכות פועלות בצורה דומה, ומה שפועל לחלקכם עלול לפעול גם אצלי.

תודה רבה.

פורסם
איזה טלפון?

עם איזה חיווט אתה עובד?

האם עיינת בחוברת הפעלה?

מה ניסית עד כה?

אייפון 4

על השאלה השנייה אני לא יודע לענות

בחוברת הפעלה (שאין לי אותה פיזית אלא רק באינטרנט) עשיתי לפי השלבים פה:

http://www.manualslib.com/manual/742617/Pioneer-Avh-X5650bt.html?page=19#manual

בשלב 3, (אחרי שאני מחבר את האייפון עם bluetooth למערכת) אני צריך לחבר את האייפון עם כבל cd iu201S כזה:

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Accessories/Smartphone-and-iPod-Cables/CD-IU201S

יש לי אותו (אני רואה כמובן רק את החלק שמתחבר לאייפון, החיבור 30 פינים) הבעלים הקודם חיבר את כל המערכת והכל...

בקיצור אני צריך לחבר למערכת עם הכבל ההוא. אני מחבר, מפעיל את waze, לוחץ במערכת על כפתור mode אבל זה רק עושה לי הודעה please wait לנצח.

חשוב לציין שכשאני מחבר את הכבל 30 פינים cd iu201s לאייפון זה לא מטעין אותו. זה אמור להטעין? אם כן, אולי הכבל לא מחובר למערכת מבפנים?

פורסם

אתה לא אמור לעבוד עם BT.

אתה צריך להגדיר את זה כ-iPhone via USB ושה-BT בטלפון יהיה כבוי.

הפעלה של האפליקציה דרך ה-HU ולא הטלפון. נדמה לי שלפני הכל גם צריך להוריד את האפליקציה של פיוניר לטלפון (AppRadio).

בצע כמובן את כל זה בעת שהרכב עומד עם בלם יד מורם (שמא, יש צורך ראשוני כזה לפחות).

לגבי הכבל, אתה משוכנע שמדובר בזה עם סיומת S ולא V במקרה? הבעלים הקודמים גם עבד עם אייפון 4?

נסה עם הסרטון הזה:

* אין צורך לצטט הודעה אחת מעל.

פורסם

וואו נכון, לא קראתי טוב. בשביל מכשירים שמתחברים עם חיבור 30 פינים צריך iphone via usb ולא bluetooth.

כן צריך את האפליקציה של appradio, היא נמצאת על האייפון. אבל, חוץ מזה שהיא קיימת אני צריך לעשות משהו? צריך להפעיל אותה? או שהיא רק צריכה להיות מותקנת?

הסרטון גם הבהיר לי (בנוסף לחוברת הפעלה) שצריך לחבר עם USB ולא עם בלוטות'.

אני לא יודע אם מדובר בסיומת S או V, לא כתוב על הכבל שום דבר, הוא פשוט נראה כמו חיבור 30 פינים עם סוג של כיסוי, כמו פה

http://www.pioneerelectronics.com/PU...bles/CD-IU201S

אני לא בטוח אם הבעלים הקודמים עבד עם אייפון 4, אבל קיומו של כבל 30 פינים די מצביע על כך. אלא אם הוא השתמש באייפוד טאץ' 4, שגם לו יש חיבור כזה.

אני אנסה שוב, אעדכן בתוצאות, תודה

פורסם

אם אני מבין נכון, ברגע שיתבצע חיבור כראוי, יוצע לך לפתוח את האפליקציה המדוברת ואז תתאפשר השליטה דרך ה-HU.

ההבדל בין ה-S ל-V הם בחיבורים בגב המכשיר. החיבור החיצוני, 30 פין זהה (אם כי אולי יש שימוש בפינים אחרים ביניהם).

כנראה מדובר על הבדלי תאימות בין אייפון לאייפד למיניו.

אבל בא נראה מה קורה כשאתה פועל נכון לפי ההוראות :wink:

פורסם
אם אני מבין נכון, ברגע שיתבצע חיבור כראוי, יוצע לך לפתוח את האפליקציה המדוברת ואז תתאפשר השליטה דרך ה-HU.

ההבדל בין ה-S ל-V הם בחיבורים בגב המכשיר. החיבור החיצוני, 30 פין זהה (אם כי אולי יש שימוש בפינים אחרים ביניהם).

כנראה מדובר על הבדלי תאימות בין אייפון לאייפד למיניו.

אבל בא נראה מה קורה כשאתה פועל נכון לפי ההוראות :wink:

אוקיי, יש מצב שהכבל לא מתאים.

אני בוחר iphone via usb , מחבר את הכבל ואין שום הבדל בין כאשר הכבל מחובר לבין כאשר הוא לא מחובר.

האייפון לא נכנס אפילו למצב טעינה (מה שאני מניח שאמור לקרות)

כשאני לוחץ במערכת על כפתור mode, זה כותב display is off. ואחרי כמה שניות המערכת פשוט נהיית חשוכה לגמרי, כאילו התכבתה.

יש מצב שהכבל לא מתאים? או שהוא לא מחובר למערכת עצמה? התנתק מבפנים או משהו.

האייפון אמור להיטען כשהכבל CD ההוא מחובר?

פורסם

אני בטח לא יודע מה מצב הכבל מאחור וגם באיזה כבל בדיוק מדובר.

בכל מקרה שתי האופציות מתפצלות ומתחברות ל-USB מאחור ובנוסף לכניסת RGB או לכניסת AUX (משולב AV, איני יודע).

בהתאם לדעתי אמורה להיות טעינה (כל עוד ה-USB מחובר), אבל זה לא נאמר על סמך ידיעה מוחלטת.

לגבי ה-MODE, רשום משהו על לחיצה כדי לכבות, לחיצה חזרה כדי להדליק ואז לחיצה כדי לעבור למסך הנכון בהתאם לחיבור.

אולי פשוט שווה ללכת לבעל מקצוע/יבואן שיעיף מבט ויסדר את מה שצריך.

גם אם יקחו תשלום על העבודה, לא נראה לי שזה יהיה בשמיים (תאם ציפיות מראש).

לחלופין, המתן והגע למפגש פורום, אולי יהיה מי שידע לעזור או שהמתן לתגובות מבעלי נסיון אחרים בפורום.

• תוכן חדש...