Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פריצה פנימית בין חלק של קולר גיר לבין רדיאטור מנוע. האם זה קרה בגלל מוזל קירור שלא הוחלף הרבה זמן או מסיבה אחרת, אפשר רק לנחש.

לכלוך במערכת שאתה רואה, מקורו די בוודאות בשמן גיר שהתערבב עם נוזל קירור.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל אבל אבל דנידין אמר שאין על המקצועיות של מוסכים מורשים :-(:-(:-(- חלומות באסמפמיה.

אני בטוח שהמר-בחור לא קנה שום דבר בתחנת דלק. צמיגים, מצבר ומגבים הוא החליף במוסך המורשה, אז נוזל קירור בתחנת דלק? - התכוונתי שבתחנת דלק מוסיפים נוזל קירור. כמעט כול בעל רכב נשאל בזמן התדלוק "לבדוק מים/שמן" וחלק גדול עונה כן ומוסיפים נוזל קירור 'מתאים'.

תיקון להודעה הקודמת שלי:

עברתי עכשיו על 8 דפי היסטוריית הטיפולים. עד להחלפת הרדיאטור לא החליפו נוזל קירור, כלומר הרכב נסע בדיוק 7 שנים ו 192,000 ק"מ על נוזל מקורי (לכאורה) ונכון להיום נראה שמצב המערכת חרבנה.

על סמך הההודעות האחרונות שלך כנראה שבאמת היה ערבוב של שמן גיר עם נוזל קירור.

לסיכום:

מנסיוני ברכישת רכבים משומשים לעצמי, למשפחה וגם לחברים טובים אף באמת אתה לא יכול לדעת מה עבר על הרכב גם אם המוכר נשמע לך מאה אחוז אמין מכיוון שגם המוכר לא תמיד יודע מה עבר על הרכב במוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

ביאריס שלנו החלפנו השנה נוזל קירור אחרי 9 שנים על הכביש (במורשה). יצא נוזל צלול ונקי שנראה בדיוק כמו ה-SLLC שהחליף אותו.

אני חושב שאפשר לסמוך על ההמלצה של טויוטה.

גם נוזל אנאוס שאצלי במערכת של הסטארלט כבר כשנתיים נראה טוב מאוד ושומר את המכלולים היטב (ראיתי כשהחלפתי את התרמוסטט עם החורים... נראה כמו חדש).

פורסם

היו שמועות פה שאנאוס זה נוזל מקורי של טויוטה רק שם אחר... לא מתפלא.

אין ספק, השקעה על נוזל קירור מקורי ואיכותי מפיק תועלת לאורך שנים!

חבל, אבל, שכל גלון יכול להגיע ללמעלה מ200 ש"ח לא כולל עבודה.:x

• תוכן חדש...