Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה , חשוב לדעת התרכובת של טויטה אינה זהה לתרכובת זו הנוזל של זרקס...

לדעתי לא שווה לקחת סיכון ושווה להשקיע קצת לנוזל המקורי.

היה נוזל של חברה eson אם אני לא טועה שאמור להיות מי שמייצר לטןיטה במחיר שפוי יותר, כך או כך על 5 שנים נראה לי חסר משמעות.

חשוב להפעיל חימום שתהיה סירקולציה של המים ברדיאוטור חימום גם כן...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להפעיל חימום חשוב רק במכוניות שיש להן ברז חימום מכאני.

ברז כזה יצא משימוש לפני 20 שנה בערך. היום יש זרימת נוזל קבועה בכל המערכת ללא קשר למצב בורר טמפרטורה. כיוון טמפרטורה מתבצע על ידי הזזת מדף אוויר.

אהיה מאוד מופתע אם בקורולה 2008 עדיין יש ברז חימום.

פורסם

הקורולה המפורסמת של אושריקו היא בעלת ברז חימום מכני, והיא משנת 99.

כמו שבוקי אמר, מספיק עם ההנפצה הזאת.

Stay Dirty

פורסם

במחשבה שניה, בדורות קורלוה מסויימים ההבדל היחידי בין דור חדש לישן היה רק עיצוב, כך שהכל יכול להיות...

פורסם
הקורולה המפורסמת של אושריקו היא בעלת ברז חימום מכני, והיא משנת 99.

אתה בטוח ? אשמח לראות את מיקום הברז.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני מכיר את הקורולה שלו יותר טוב מאושריקו עצמו. לפחות את תא המנוע שלה :)

ברז מכני נשלט ע"י כבל מתא הנוסעים, יושב על צינור רדיאטור חימום.

אני מתייג את #אושריקו כדי שישים לב לאשכול ויצרף תמונה של הברז.

עריכה: אושריקו יצא לצלם באמצע העבודה, לקח תמונה חטופה וחזר, אך ניתן לראות את הברז בתחתית התמונה.

11b199630286474d78266f8c9cf5e0fa.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

האם יש לך עדיות כלשהי לכך שיהיו בעיות במערכת קירור אם נוזל קירור יוחלף על פי הוראות היצרן כפי שהם? אני מדבר על נוזל מקורי בלבד.

בטנדר שלי הוחלף רדיאטור מקורי לאחר 6 שנים. 6 שנים בהן הבעלים הייקה טיפל ברכב כל 15,000 ק"מ במוסך מורשה, כולל החלפות סדירות של נוזל הקירור בהתאם להוראות היצרן.

כפי שהצגתי בשרשור החלפת נוזל הקירור מצב המערכת לא היה להיט בלשון המעטה ואני לא בטוח עדיין מה צופן לי העתיד.

מה ההסבר לזה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ההסבר מאוד פשוט... מי כמוך יודע שטיפול במוסך מורשה אינו ערובה לתחזוקה נכונה של הרכב.

לרכב עם יותר מ-200K קילומטרים בטח לא פעם או פעמים הוסיפו לו נוזל קירור מכול הבא ליד בתחנות הדלק לכן זו התוצאה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא בהכרח.

לרכב שלי 342.000 ק"מ. אין הוראת יצרן להחליף נוזל קירור כלל.

ב 200.000 בוצע טיימינג והוחלפה משאבת מים + נוזל קירור חלקי.

בכל התקופה הזו הוספתי מקסימום 300 סמ"ק נוזל קירור. הרדיאטור מקורי, טרמוסטט מקורי, הכל מקורי. כלומר חלקים שהגיעו עם האוטו מפס ייצור.

איתמר, האם אתה בטוח שבמוסך השתמשו בנוזל קירור מקורי באמת?

פורסם
ההסבר מאוד פשוט... מי כמוך יודע שטיפול במוסך מורשה אינו ערובה לתחזוקה נכונה של הרכב.

לרכב עם יותר מ-200K קילומטרים בטח לא פעם או פעמים הוסיפו לו נוזל קירור מכול הבא ליד בתחנות הדלק לכן זו התוצאה.

אבל אבל אבל דנידין אמר שאין על המקצועיות של מוסכים מורשים :-(:-(:-(

אני בטוח שהמר-בחור לא קנה שום דבר בתחנת דלק. צמיגים, מצבר ומגבים הוא החליף במוסך המורשה, אז נוזל קירור בתחנת דלק?

תיקון להודעה הקודמת שלי:

עברתי עכשיו על 8 דפי היסטוריית הטיפולים. עד להחלפת הרדיאטור לא החליפו נוזל קירור, כלומר הרכב נסע בדיוק 7 שנים ו 192,000 ק"מ על נוזל מקורי (לכאורה) ונכון להיום נראה שמצב המערכת חרבנה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רשום שם מה הסיבה להחלפת רדיאטור?

בטוח שנסתם?

אולי בגלל שפגעה בו אבן או משהו כזה?

פורסם

רשום שהוא נכנס למוסך בגלל תקלה שרוורס היה עובר לניוטרל. החליפו שמן גיר (לשמן גיר לא מתאים, מפתיע :roll:) ואת המצנן מנוע.

• תוכן חדש...