Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-פרארי

bencl100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על השיתוף, חבל שיש רק תמונה אחת.. הייתי נהנה מכמה זוויות צילום בנופים של איטליה :)

סה"כ סקירה נחמדה, מה שכן הערות על מחירי טיפולים \ חלפים, כדאיות הרכישה של הרכב מיותרות לגמרי, גם כי רכב כזה עושה מס' בודד של אלפי ק"מ בשנה (ברוב המקרים גם זה לא) וגם כי זה לא רלוונטי עבור מי שקונה רכב ב-1.5+ מיליון דולר.

אבל אם כבר "קנייה חכמה", לא רק שהוא שומר על ערכו, ערכם של הרכבים האלה רק נוטה לעלות עם הזמן.

אמרת היברידי? אז הפסקה האחרונה של הפסוט דווקא מאוד מעניינת- מה צריכת הדלק של הרכב אם מדובר בחייה בעלת 963 סוסים היברידיים?

המנוע המרכזי הוא v-12 עם כ-800 כ"ס, המנוע החשמלי מוסיף כ-160 כ"ס "בלבד"

אולי זה יעניין אותך:

Ferrari said the LaFerrari gets 16.6 mpg, compared with 15.9 mpg for the F12 and 13.8 mpg for the Lamborghini Aventador. Ferrari said the high torque levels available at low rpm from the electric motor allowed engineers to optimize the internal combustion engine's performance at higher revs

1-7 ק"מ לליטר אם תרגמתי נכון, אופטימי למדי הייתי אומר.. מן הסתם שמדובר בשיוט "רגוע".

פורסם

"תמונות, וידאו, תכני שמע (קול), תוכנה, שילוב של וידיאו ותכני שמע, לא להעתיק, לפרסם או להציג כל טקסט, חומר גראפי או עיצובי, קובץ, קוד, או תוכנה ללא הסכמת פותח השרשור (אני)"

איזה וידאו היה פה ? תכני שמע ? תוכנה ?! ושילוב של וידיאו ושמע ?

ההתחלה גורמת לך לפחד לקרוא , שלא תקבל תביעה בטעות..

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

פרסום של אזהרה כזאת בעידן האינטרנט והפייסבוק מעיד על חוסר הבנה בסיסי של המדיום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה הקטע עם מגילת ההזהרה הסהרורית בתחילת הפוסט, באמצעו ובסופו

מה אתה מנסה להוכיח

אולי שאתה הבנאדם העף על עצמו באופן הכי הזוי בפורום הזה?

כי אם כן - הצלחת

פורסם
לא ניסיתי. קיבלתי אזהרה ברורה מביך הרכב שהפוסט יתפרסם רק כאן ולא יזלוג למקומות אחרים

כמו למשל.. האינטרנט?.. :|

פורסם
לא.. הכוונה שלו הייתה למקומות אחרים חוץ מקארזפורום.

אני אסביר. האינטרנט הוא כלי שיתופי אחד גדול. כתבת כאן פוסט, יונג צ'י מאנג מכפר נידח בסין יכול למצוא אותו בטעות.

הבנת חביבי? או יותר נכון בן כהן לינדר מרחובות שלמד בקרית חינוך דה שליט וביקר בצימר סיאלו בסביבות ה20.3 וממש נהנה? עכשיו הבנת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב שטויות, כמה לדים יש ברכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מתחיל את הפוסט בבקשה/דרישה- לא לקחת מילים, תמונות, וידאו, תכני שמע (קול), תוכנה, שילוב של וידיאו ותכני שמע, לא להעתיק, לפרסם או להציג כל טקסט, חומר גראפי או עיצובי, קובץ, קוד, או תוכנה ללא הסכמת פותח השרשור (אני) באופן מפורש ובהודעה פרטית, שבה מצורף מכתב שבו אני (פותח השרשור) מאשר לחפץ בכך לקחת את אשר חפץ משרשור זה.

1. זאת האזהרה המשפטית הכי לא ברורה שראיתי בחיים שלי.

2. איזו תוכנה בדיוק? ואיך זה קשור לשרשור בו אתה מספר על רכב שנהגת עליו? אתה בכלל מבין את ההבדל בין קוד לתוכנה?

3. מה בדיוק תעשה למי שיפר את האזהרה? אל חשש, לי אין כוונה כזאת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שלחתי ברודקאסט באצאפ

(מזלך שאין לי אצאפ)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לקחת פוסט שיתופי מגניב, והעבת עליו עם כל השיט הזה ברישא והסיפא - ולכן אנשים מתעסקים יותר בsaid shit מאשר בחוויה עצמה.

חבל.

חוויה מדהימה, כיף לך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...