Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לגאסי 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יכול להיות שתגיע לידי סובארו לגאסי 92 אוטו' מנוע 1.6 לבנה , שמורה חיצונית ופנימית, אבל מכנית קצת מעשנת , רציתי לדעת איזה ערך יש לרכב הזה בעולם שלנו ? ואם כדי לשמר אחת כזו ?

נכון שלא מדובר בגירסת טורבו או 4על 4 אבל זה מה שיש לי יותר נכון יכול לקבל לידיים .

מה אתם אומרים יש משהו מיוחד וערך סנטימנטלי ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

היא נהדרת ל...לגרוטראלי!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי לא, אלא אם יש לך fetish מיוחד לרכב הזה או שהוא מעלה בך זכרונות מתוקים מהעבר.

עם מנוע 1.6 וגיר אוטומט הרכב הזה הוא עגלה זוללת דלק שבקושי סוחבת את עצמה ממקום למקום.

אם היה מדובר ב1.8 ידני היה על מה לדבר. ואם ב2.2 אז בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עד כדי כך אין לרכב הזה משהו מעניין להציע ?!

זה רכב שיכול להיות שיגיע לידי ללא תמורה , בגדול אתם צודקים 1.6 זה לא משהו מיוחד כמו מה שצויין כאן .

טוב ניראה מה אני עושה , ברגע שיגיע לידי ניראה איך אני מתקדם .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

לפחות הלגאסי תיזכר כמכונית הראשונה של סובארו שהיתה לה שלדה ראוייה, ששילבה בין התנהגות כביש טובה לנוחות נסיעה טובה יחסית.

והיתה גם גם את ה RS שהיתה האמא הרוחנית של ה STI של ימינו.

ולעינייננו - שנת 92' זה רחוק מאד מכניסה לסטטוס אספנות, וספק אם יהיה לך מה לעשות איתה 5 שנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בחינם דווקא הייתי לוקח.

ואז הייתי מתקשר לברזלן שיקח אותה ויתן לי 300 ש"ח...8)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בחינם דווקא הייתי לוקח.

ואז הייתי מתקשר לברזלן שיקח אותה ויתן לי 300 ש"ח...8)

"גאון אתה " חחח עם משפחה אי אפשר לעשות את זה ודבר שני אנחנו בישראל אין דברים בחינם .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...