Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי סיאט איביזה 2013 עם מערכת מולטמדיה blaupunkt new york 800.

יש לי גם חיישני רווס ברכב אבל הצג שלהם לא טוב יש לדים שרופים או לא יודע מה הבעיה .

ברכב יש ידית של שליטה מההגה ממה שהבנתי צריך להוסיף מין מתאם כזה כדי שמערכת תעבוד עם השליטה מההגה.

ואני רוצה להחליף/לסדר את החיישני רווס ואולי להוסיף מצלמת רווס.

מישהו יכול להגיד כמה דבר כזה אמור לעלות ואיזה ממולץ ואיפה (אני גר בבאר שבע)

אין לי בעיה גם להזמין את המוצרים מאייבי ולהתקין אותם אם תוכלו להמליץ לי מה להזמין ולתת הסבר קל על איך מתקינים אותם (יש לי ידיים טובות אבל אף פעם לא עשיתי את הדברים האלה)

תודה רבה לכל מי שעוזר

פורסם

קודם כל תבדוק שיש לך כניסה למצלמת רוורס ומשם הדרך קלה

מזמינים מצלמה מאיביי שמגיעה אם כל מה שצריך ומתקינים , ההתקנה היא מאוד פשוטה ולמעט התעלקות על אור רוורס אין שום בעיה לבצע זאת במהירות ובקלות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...