Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

יצא לי לחפש הרבה באינטרנט אבל לא מצאתי משהוא שאני מחפש..

אני מחפש משהוא שיעזור לי למלא לחץ אוויר קבוע לגלגלים שלי, ונייד שיוכל להתחבר למצת של האוטו..

בדרך כלל שאני ממלא אוויר בתחנות דלק הלחץ הוא לא בדיוק נכון.. אז אני מחפש משהוא אמין שהיה שלי פרטי.. ושאני יוכל להשתמש בו גם בשול בכביש מהיר..

אשמח להצעות אם מישהוא מכיר משהוא כזה..!

פורסם

מה הבעיה לרכוש קומפרסור בכל חנות אביזרים או הום סנטר או אייס ואולי בחנויות נוחות של חברות הדלק?

אבל אתה יכול לרכוש גם ממד לחץ אוויר, לבדוק בעזרתו את הלחץ לאחר מילוי בתחנת דלק ולבנות רגוע.

שים לב שיש הבדלים משמעותיים בין ניפוח כאשר הצמיג קר לבן ניפוח כאשר הוא חם, ביום חם

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

יש מגוון קומפרסורים - החל מ 70 שקלים ועד 500 ויותר.

אני ממליץ לא תקנות את הכי זול מפלסטיק - מניסיוני הוא חלש ולא מחזיק זמן רב עד שמתקלקל.

משהו בסגנון כזה נראה טוב ולא יקר מדי:

http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6WQdfkgj

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שעון לחץ אוויר שיש על הקומפרסורים הזולים הוא גם לא שיא הדיוק.

אין צורך לקנות קטמפרסור, הוא סתם תופס מקום בתא מטען. קומפרסור צריך רק אם יש לך רכב שטח.

קנה מד לחץ אוויר דיגיטלי ב 5 דולר ב ebay ובאמצעותו תבדוק את לחץ האוויר אחרי ניפוח בתחנת דלק, תוסיף או תוציא אוויר אם צריך.

יש לי כזה מכשיר כבר די הרבה שנים, עובד בסדר גמור, מספיק מדוייק.

f95ddf4a3b58ec907766397b88c4dfa0.jpg

פורסם

אז שעון של 5$ כן מדוייק יותר מקומפרסור זול? נו באמת.

כל אחד מהם מזייף לכאן ולשם, 1PSI או חלילה 2 PSI לפה ולשם זה לא מה שיגרום לבעיות.

מילא, אם היו הבדלים של 3-4-5 PSI לפה ולשם, אפשר להגיד בעייתי.

• תוכן חדש...