Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם,

 

אני לפני טסט ויש לי חבר שעובד במוסך שאמר שהפנסים שלי די דהויים וכנראה אני לא אעבור טסט, האם זה נכון? יש משהו לעשות עם זה?

 

דבר שני, האוטו די רועד בנסיעה.. לפעמים זה מרגיש כאילו המנוע עוד שנייה נכבה מרוב מאמץ, וגם התגובה שלו די איטית ברמזור ומעמידה בכללי, אמרו לי שזה המחלה של המאזדה וצריך להחליף תושבת מנוע, כן לא כמה איפה מי מו מה?

 

ועוד דבר, נדלקה לי נורת Check Engine, הכנסתי למוסך והוא חיבר למחשב ואמר שזה חיישן חמצן, אמין? קריטי לתיקון?

מלבד חיבור סורק וקריאת קוד תקלה, בדקו עוד משהו במוסך, לפי שקבעו כי החיישן חמצן אינו תקין?

  • ספונסר פורום
פורסם

או שתקפוץ אלינו ואבדוק לך את קודי התקלה ללא עלות.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
או שתקפוץ אלינו ואבדוק לך את קודי התקלה ללא עלות.

תודה רבה! יש לי כבר את הקודים מ-2 מקורות והקודים זהים, מחפש הצעת מחיר לתיקון

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

×
×
  • תוכן חדש...