Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנחש שהוא מוצף.

אני מנסה להתניע הסטארטר נדלק הכל בסדר יש הצתה אבל בגלל בעיה קודמת סביר להניח בגלל שלחצנו הרבה על הגז לאט לאט זה מילא את המנוע בדלק וסביר להניח שבגלל זה הוא לא מתניע.

אני לא מכונאי אבל ככה אני מבין את זה , אהה כן ויש ריח חזק של דלק אחרי ניסיון התנעה.

פורסם

ועוד דבר , בגלל שזה אוטו ישן עם קרבורטור ואין שום אמצעי אלקטרוני שלא יתן לי להכניס דלק בכל עת לאט לאט הוא הוצף.

פורסם

שאלתי אותך כי כבר ראיתי כמה סוגים שונים של בעיות אותן אנשים הגדירו כ-מוצף בדלק:

1. מה שתיארת.

2. השמן היה מלא דלק - בעייה של משאבת דלק תקולה בדגמים מסויימים.

3. דלק נשפך על המנוע חיצונית - צינור קרוע/פילטר שהתפרק/משאבה לא תקינה.

לאור התשובה שענית - העצה שקיבלת מחנן היא הנכונה. תן לסטרטר בראש.

אם התופעה מופיעה לעיתים קרובות - זה הזמן לבקר את הקרבורטוריסט הקרוב אליך.

פורסם

יש מצב זו המשאבה.. אבל בעיקרון אין שום נזילה , לעין הכל נראה תקין.

וסביר להניח שחנן צודק בעוד רגע אני אנסה.

תודה לשניכם :)

פורסם

איך אתה יודע שיש הצתה ? אתה מדבר על סטרטר או על ניצוץ לפלאגים ?

אם יש ניצוץ לפלאגים , יש לפתוח פילטר אוויר ולבדוק אם מגיע דלק לתוך הקרב' (סביר להניח שכן , לאור הסרחון של הדלק ,אבל בכל מקרה).

ניצוץ בודקים ע"י הוצאת חוט הצתה ,הכנסת מברג או ברזל ארוך וקירוב החוט אל גוף המנוע כאשר מישהו נותן סטרטר.

זהירות ! נגיעה לא טובה , ואתה חוטף זרם שיטיס אותך עם הראש לתוך מכסה המנוע. אם אתה לא יודע מה אתה עושה -אולי באמת עדיף למוסך.

פורסם

ואני אתן לך עצה נוספת בטרם אתה נגרר למוסך.

חכה מספר שעות (ייתכן וכתוצאה מהצפת המנוע הפלגים רטובים - מה שגורם לכך שאין ניצוץ) - ואז תנסה להניע שוב ללא לחיצה על הגז.

מעבר לכך אתה צריך לבדוק למה מלכתחילה לא הצלחת להניע (אולי הקויל תקול, או אם יש הצתה אלקטרונית - יש לבדק אותה. ואם מדובר בפלטינות וקבל - יש לבדוק אותם).

עוד משהו - באם אינך מבין - אני דווקא לא ממליץ ל"שחק" עם מערכת ההצתה כמו שהוסבר לך בתגובה מעלי - תן למומחה לטפל בכך !!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
זהירות ! נגיעה לא טובה , ואתה חוטף זרם שיטיס אותך עם הראש לתוך מכסה המנוע. אם אתה לא יודע מה אתה עושה -אולי באמת עדיף למוסך.

ההדגשה מספיק ברורה ?

ירון - אם הבעייה היא בהצפת הקרב' - סטרטר ארוך וגז לחוץ יעשה את אותה עבודה כמו המתנה בת כמה שעות.

אם זה לא עוזר (והבעייה במערכת הדלק) - רק טיפול בקרב' יעזור.

פורסם
ההדגשה מספיק ברורה ?

ירון - אם הבעייה היא בהצפת הקרב' - סטרטר ארוך וגז לחוץ יעשה את אותה עבודה כמו המתנה בת כמה שעות.

אם זה לא עוזר (והבעייה במערכת הדלק) - רק טיפול בקרב' יעזור.

אין, אין על שמר, הוא תמיד צודק!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אולי יש בעיה של טיימינג? נקרעה החגורה? לא חבל על המנוע, נדמה לי שכבר אתמול ניסית להניע ללא הצלחה.

פורסם

שמר - מנסיוני שלי, לחיצה על דוושת הדלק עד סופה בעת מתן סטרטר אינו פותר את הבעייה בכל מקרה - קיים מצב בו תאי השריפה מלאים בדלק ומרטיבים את הפלגים, אשר מצידם מסרבים להוציא ניצוץ - במצב זה יש לייבשם (אני לעיתים פשוט מוציא אותם אחד אחד ומנגב). האופציה השנייה כדי לייבשם היא להמתין מספר שעות עד להתאדות הדלק!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...