Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב שמישקל הרכב נמוך מזה של ה205

ושיא המומנט בא ממש נמוך-ככה שתרגיש את כח המנוע יותר בהשוואה ל205 1.1

תמיד תבדוק איפה מגיע שיא ההספק/מומנט ולא רק על הערך המוחלט!

רועי

פורסם

אוקיי שוב תודה בעלת הרכב לא יכולה היום להפגש איתי ככה שקבעתי איתה למחר ,נלך ניראה וניראה כבר מה לעשות..תודה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
,תודה דניאל,

אבל שוב-לא מסתדר לי בראש עניין הכ"ס כיוון ששוב ל205 שלי יש 53כ"ס ולטענתכם לטווינגו יש 55כ"ס אז אוקיי ,אתם טוענים שהמנוע של הטווינגו [רנו 5] מורגש ונותן בעיקר בסלד נמוך ,בינוני ולכן אני מרגיש אותה בתאוצה ..אבל מה עוד שונה שם כיוון שבכל זאת 55 מול 53 זה לא מסביר לי את ההבדל המהותי שאני מרגיש .? מה עוד יכולות להיות הסיבות לכך[שגורמות לי בעצם לעשות מעבר לטווינגו..],

הטווינגו קלה יותר מה-205 וגם כנראה יחסי העברה קצרים יותר נותנים לה את הזריזות שלה בעיר.

אני לא מבין ב-205 אבל כנראה הגיר טיפה ארוך (אולי הגיר זהה ביחסי ההעברה למנוע ה-1.4) ולכן הרכב מרגיש טיפה עייף.

אם אתה מחפש רכב לפתיחות אז הטווינגו ממש לא בנויה לזה, גם ה-205 שלך לא בנויה לזה. אלו רכבים עירוניים נהדרים וחסכוניים.

אני הייתי בודק קודם את המכלולים של ה-205, כל תקלה הכי קטנה יכולה לגרום לו להיות עייף (קרבורטור שמצריך ניקוי/כיוון וכו'). הרכב יכול להיות יד ראשונה מלוקק אבל עדיין צריך לנקות ולכוון קרבורטורים וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אוקיי:

ה205 כבדה ב10 ק"ג מהטוינגו וגם בעלת בסיס גלגלים קצת יותר גדול ,אך לא ניראים לי הסיבות הגורליות לכך ..

לגבי הגיר -יכול להיות [האמת ההילוך ה1 מרגיש די קצר אך לא מספק מומנט טוב , כך גם השני. השלישי והרביעי [בלי להזכיר את ה5..]כבר ארוכים יותר, זו פשוט בעיה של כניראה מומנט וזמינות כח .].

דווקא הטווינגו מגלה די זריזות במצבים שכאילו והיא בהחלט יכולה להאיץ בצורה לדעתי מטורפת ביחס לנתונים היבשים שלה..

לגבי ה205 שלי היא מכוונת ומטופלת היטב מהדבר הקטן ביותר ועד לגדול [טפו טפו..] ככה שהיא עובדת חלק ללא בעיות ושוב זאת בעיה של הדגם הספציפי עצמו[ג'ונייר.]

בכל מקרה ניראה איך העניינים יתפתחו ביומיים הבאים.

יום טוב.

פורסם

היי ,בסוף חזרתי בי -אני לא עושה את המהפך הזה. אני נישאר עם הצרפתיה [גם טווינגו סוג של צרפתיה -אבל מדובר פה על הפגו] אין על ה205 שלידה אחיזה נוחות פשטות .לא צריך יותר מזה.

תודה לכולם !

ערב טוב,

אסף

נ.ב למי שפנה אליי בפרטי לגבי הטווינגו קיבל את מבוקשו .

• תוכן חדש...