Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חייל משוחרר ומחפש לקנות את הרכב הראשון שלי כרגע. חשוב שיהיה חסכוני ואמין.

חשבתי על שברולט אבאו, מחירים סבירים והשנים די סבירות (07-09)

אם למישהו יש עוד כמה המלצות וניסיון כזה או אחר, אשמח שתשתפו אותי, כי אני קצת אבדתי בחיפושים ומחפש כיוון כלשהו.

אגב, ראיתי את האשכול האחרון שהיה על זה, מחפש להתעמק קצת יותר.

פורסם

אתה מחפש ידני או אוטומט?

האוואו לא ממש חיסכונית ולא בטיחותית ולכן לא הייתי ממליץ עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא קריטי, אם אמצא משהו שאני אחשוב שהוא מספיק טוב גיר ידני או אוטומט לא ישנה לי כ"כ, אבל יש עדיפות קלה לאוטומט, בגלל הפקקים שיש כאן בבקרים.

פורסם

יונדאי אקסנט היא הבחירה הנכונה זולה לאחזקה אמינה חסכוני זה כבר עניין של איך נוהגים .

מה עוד טויוטה קורולה אבל זה כבר יותר מיושן או סיוויק משנות 2000-2001 תבדוק את הטוב מבנהם תקנה .

כמובן שתוכל לשלוח הודעות פרטיות ואוכל לסייע יותר .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מיצובישי לנסר קלאסיק 2006-2007.

לדעתי רכב עדיף על אקסנט ( מושבים יותר נורמליים ולא קופצני).

לא פחות אמין מאקסנט ולא ישן כמו קורולה. יש מבחר גדול בלוח יד 2, אפשר למצוא רכב במצב ראוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היו לנו במשפחה כמה וכמה אקסנט, האמת שדי נמאס מהן.

לגבי הלאנסר, הבנתי שהיא די שתיינית. עד כמה זה נכון?

פורסם

כמה אתה נוסע בשנה?

אקסנט גם לא רכב חסכוני בגרסת 1600 אוטומט, 1400 חלש מאוד , לכן ההפרש בין אקסנט ללנסר לא משמעותי. צריכת דלק של מיצובישי דומה למשפחתיות אחרות ( מאזדה 3, פוקוס), משהו סביב 1:10, תלוי בסגנון הנהיגה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה אני אסע בשנה אני עדיין לא בטוח לגבי זה, רק השתחררתי לפני כשבועיים וזה תלוי במקום העבודה העתידי.

אין סופר מיני בסכומים האלו? אני מעדיף חסכוניות יותר, אין לי טעם להחזיק רכב משפחתי.

פורסם

נכון, חסכוני ברכבים אלה כמו לנסר או אקסנט אין שמה . אבל יצא לי להכיר כמה בעלי לנסר מהשנים של 2006-7 והם לא כאלה חסכוניות ואפילו דיי צמאות ,אמינות גבוה מאוד רכב חדש יחסית נוח יותר אבל בתקציב כזה כדי מאוד לבדוק טוב טוב מה אנחנו קונים ואם תחפש טוב תמצא רכבים שבאמת מתוחזקים היטב .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
פורסם

תודה לך,

מה לגבי האימפרזה ניו אייג'? ראיתי כמה במחירים האלו אבל אין לי נסיון מיוחד עם הרכב הזה.

פורסם

בתקציב הזה העדיפות לגיר ידני בכללי, גם אם זה פחות נוח ( גירים אוטומטיים עייפים בגיל הזה ותיקונם עולה יחסית הרבה). ברגע שמורידים דרישה לגיר אוטומטי, יש מלא אופציות, כולל רכבים אירופיים ( פונטו, פיאסטה, קורסה, פיג'ו 206, פולו, איביזה, פביה, גטס ) - העיקר שתמצא רכב שמור, עם תיעוד טיפולים, שלא נסע המון. רכב כזה כדאי לבדוק במוסך שאתה סומך עליו. רכב ישן, כל רכב, מצריך השקע מיידית כדי להביא אותו למצב ראוי. לכן צריך לקחת את זה בחשבון ולהשאיר כמה אלפים בצד. לא לשכוח ביטוח, טסט, טיפולים שותפים. אני חושב שקודם כדאי להתחיל לעבוד ואחרי זה לרכוש רכב.

פורסם

חוץ מהגטס לא הייתי ממליץ על אף אחת מהרשימה ,אולי אולי 206 ידני שבאמת שמור אבל זה כבר נדיר .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

ממליץ לך בחום על סוזוקי אינגיס 2006 אתה יכול למצוא רכבים שהם לא מהשכרה באזור ה18 אלף ולקבל אחלה של רכב. אמין חסכוני בדלק זול לטיפול שנה גבוהה יחסית לכסף שיש לך וגם שהוא קטן ומתאים בול עבור סטודנט או אדם בודד שנוסע ברכב.

אשמח לעזור בפרטי אם יש עוד שאלות

• תוכן חדש...