Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה במציאת ג'אנט 13 ל205 אני מתכוון ג'אנט מגנזיום. הבנתי שאפר למצוא בפירוקיות בזול..

האמנם? האם אמת בדבר? אם כן אנא המליצו או דווחו לי על פירוקיה שנצפה בה ג'אנטים בגודל הנ"ל

כמו כן אוסיף כי אני מאזור מודיעין פירוקיות קרובות יכולות להמצא ברמלה\לוד או באזור ראשון ת"א והמרכז .

בתודה ובברכה.

פורסם

חישוקים כאלו אתה יכול גם למצוא בצמיגיות (פנצ'ריות) והנה כמה בסביבתך:

1. "צמיגי רמלה כחול לבן", הרצל 135 רמלה, טל' 03-9231028, פתוח גם בשבת.

2. "צמיגי יוליאן", אלטלף 3 א.ת יהוד, טל' 03-5366116.

3."צמיגי פורטל", ריב"ל 29 ת"א, טל' 03-6875858.

עשה סבב טלפוני וברר. נא עדכן בתוצאות.

בהצלחה - רפי לין :-)

פורסם

לפני כחודש הייתי בפירוקיה בכביש אזור\חולון, היו להם ג'נטים של 205 מחוררים כאלה, אבל אני לא בטוח מה המידה כי רק העפתי עליהם מבט...חיפשתי בכלל משהו אחר כשהייתי שם.

המחירים בפירוקיות לפי הנסיון הדל שלי הם ממש לא זולים. או שכשהייתי שם הם ראו ילדים והחליטו לעשות קופה, או שהמחירים שם באמת יקרים. בכל מקרה אם מישהו מעוניין לא קניתי מהם כלום (חרף המחירים שלהם והמבחר הדל של מה שחיפשתי).

בכל מקרה ראיתי ג'אנטים כאלה (תמונה של האוטו של רז) http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_page.php?pic_id=233&sid=c51036d5930af0f3d47bbcd098a0a2ad

עבר כבר לא מעט זמן, נראה לי שהם נמכרו, אבל תעבור בפירוקיות בסופו של דבר אתה תמצא.

(אל תבקש ממני הנחיות....אני לא ממש טוב בזה :wink: ).

אבל אם אתה רוצה בכל זאת להגיע לשם, ובמקרה ואתה מגיע מכיוון צומת מסובים, אתה ממשיך ישר, יורד בירידה לכיוון בת ים והגעת לכביש אזור, יש שם איזה 3 4 פירוקיות לפחות.

אם אתה בא מכיוון כביש בית דגן, אז קצת יותר קשה לי להסביר, אבל גם לא אמורה להיות בעיה להגיע. תשאל מכרים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אלו ג'נטים 14 אינטץ' של GTI - אתה צריך 13...

מקוריים של XRI למשל עולים בפירוקיות בין 800 ל 1000 ש"ח וזה מחיר סביר ל 4 ג'נטים.

אם אתה מעוניין ברביעייה בלבד (לא באחד!!!) - אוכל לקשר אותך לאחי ותקבל 4 פלוס 4 צמיגים במצב טוב ב 1000 ש"ח.

אלון

פורסם

נוספו לי עוד כמה שאלות...אודה לכם על העזרה.

האם ג'אנט מגנזיום משפר את האחיזה והעומס על המתלים???

האם צריך לבצע כיוון פרונט לאחר התקנה?

האם לאחר שאני רוכש ג'אנטים איך ומי יכול לחבר אותם לצמיגים שלי??(הם חדשים.)

תודות ובברכה.

פורסם

אלה http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=23171

הג'אנטים קוטר "13 המקוריים של ה-XRI.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אז עכשיו שהחלטתי להעלות בקוטר ולחפש 14 אינץ' ל205...למישהו יש הצעות נוספות מלבד אלו שכבר קיבלתי?

תודה.

.Yes

Check the offset of the wheels that you're getting BEFORE you're buying them, you might change the handling balance of the vehicle and will require new alignment.... don't buy any wheels if their offset is higher meaning the wheel is sitting more inboards

.Moti

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים...תודה רבה על כל העזרה.

נמצא ג'אנט הולם ל205 שלי...

מצאתי מגנזיומים14' של 106XSI שנראים לי הולמים במיוחד את ה205 שלי.

עכשיו אני צריך את הטלפון של דרור מלובינסקי בבקשה לקבלת האישור ממנו.

אם אפשר בבקשה שלחו לי את המספר בה"פ תודה רבה.

:-D

פורסם
לפחות תעדכן אותנו אצל מי מצאת? באיזה מחיר? איזה יצרן?.

כולם רוצים להחכים.

בברכה - רפי לין :-)

מצאתי ב800 רבעייה של 106XSI כמו שאמרתי + צמיגים שלטענת המוכר היו חצי שנה על הרכב (לא זוכר את הסוג אומר אותו בפעם הבאה שארד למטה לרכב).

מה שמראה שכשמחפשים טוב טוב אפשר למצוא דברים טובים.

תודה לכולם על כל העזרה..

רק נשאר לי לאשר את זה ואני מתחיל בפרוייקט הבא..פילטר פתוח..

:lol:

• תוכן חדש...