Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים קיבלתי הודעת עידכון המכשיר (Galaxy S6) וביצעתי. כעת מותקן עליו

אנדרואיד גרסה 6.0.1

הבוקר בטעות עשיתי משהו (לחצתי בפזיזות ולא מצליח לשחזר מה ולמה) ותצוגת לוח השנה שלי עם המטלות - השתנתה.

כאשר אני נכנס ליום המסוים, אני רואה רק חלק מהמטלות, פרושות הצידה ולאו דוקא בריכוז (צריך לדעת לגלול ולחפש בהמשך).

אני מעונין לחזור למה שהיה לי פעם: פתיחת היום המסוים וכל המטלות פרושות אחת אחרי השניה מלמעלה כלפי מטה.

לא הצלחתי בהגדרות ואשמח לעזרה.

תודה מראש.

פורסם

הרי הצילום היהודי.

לי הייתה פעם (ואני רוצה את זה בחזרה) תצוגה אשר בה נכנסים ליום, וכוווול המטלות או התזכורות שרשמתי לי מופיעים ברשימה אחת אחידה וכשרה, אחת אחרי השניה. במרוכז.

ואילו במיקרה הקלוקל המובא כאן, עליי לגלול מעלה - מטה ע"מ לראות את כל הרישומים.

לא ברור לי מדוע אין לי שליטה על התצוגה. כלומר אני נכנס להגדרות אבל אין שם כלום לגבי קושיה זו.

עוד דבר מעצבן שאבד מאז השידרוג: המסך נעול עם אפשרות פתיחה ע"י החלקה הצידה. לי יש ססמת גישה למכשיר ואני לא רוצה את ההחלקה הצידה. תאמינו לי יהודים יקרים, לא מצאתי היכן לבטל את אותה ההחלקה.

אה, עוד משהו: מדוע כאשר נכנסת לי הודעה (וואטסאפ או כל אחת אחרת) אין לי צלמית במסך הנעול המראה שמחכה לי הודעה?

חן חן.

צילום מסך.jpg

פורסם

אני לא רוצה חודש. אני רוצה יומי אבל בפריסה שפויה, לא בלתי הגיונית.

אצלי אגב המכשיר הוא בעברית.

ותודה עבור מאמציך.

ואני מקווה שאתה בקיבוץ דתי וכשר.

אגב - מה לגבי השאלות האחרות?

שוב תודה.

פורסם

אתה יודע אנגלית ידידי (שואל ברצינות)

יש תשובה לגבי השאלה האחרונה שנה זאת בהגדרות התצוגה יש גם צילום .

מה זה קיבוץ דתי וכשר אני מכיר אפיקורסים .

פורסם

זה שאני בן אדם טוב זה לא בגלל שאני יהודי זה מכיוון שחונכתי להיות כזה .

המוטו שלי עשה טוב יהיה טוב.

הסתדרת עיוני?

• תוכן חדש...