Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

 

קניתי לפני כחודשיים 307XSI 2.0 ידנית, 2005. הרכב כרגע עם 95א ק"מ.

 

אחרי כ6000 ק"מ איתו, למדתי את נקודות החוזק והתורפה שלו והגיע הזמן לנסות לשפר במסגרת התקציב.

 

א. בורר ההילוכים גרוע, לא מדוייק וארוך מהלך. אשמח להמלצות לקוויק שיפט טוב. אני שוקל אפילו להחליף לבורר המקורי של ה307 1.6. נהגתי על רכב של חבר ושם המצב היה טוב יותר.

 

ב. מתלים.

האמת, די התאכזבתי. הרכב עם נטיה ברורה לתת היגוי ולא מאפשר משחקי העברות משקל קלאסיים. האם סט קויילאוברים עשוי לשפר את המצב? אשמח להמלצה לסט כזה. כמו כן, כמה אמור לעלות שיפור שכזה? עדיף להזמין מחו"ל או לקנות בארץ? אם בארץ, לאן כדאי לפנות?

 

ג. גיר.

אני מניח שזה לא שיפור לזמן הקרוב ואולי בכלל לא. הגיר לא משוה, חור בין ראשון לשני, רביעי כמעט מיותר וחמישי קצר שגורם לשיוט בסל"ד גבוה. האם ריאלי לחליף לגיר 6 הילוכים של PSA? מה עשויות להיות העלויות? האם ניתן לקבל כסף עבור הגיר התקין שלי?

 

תודה רבה!

×
×
  • תוכן חדש...