Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו

והנה קריקטורה ידועה של ביל מולדיןביל מולדין.JPG ממלחמת העולם השניה שמדגימה את הקשר בין הג'יפ ורוכבו שגואל אותו מייסוריו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

trials.jpg שלשת אבות הטיפוס מתוצרת בנטהם, פורד ווויליס, של מה שכונה "ג'יפ" בתקופת מלחמת העולם השניה.

הסרטון נחמד אבל ככה "משכתבים" את ההסטוריה. המותג "JEEP", נרשם בתחילת שנות החמישים...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

הכינוי או השם הגנרי "גיפ" נולד במלחמת העולם השנייה. נכונה העובדה שהסימן הרשום ושם המותג הפך לרכושה הבלעדי של ויליס אוברלנד מאוחר יותר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ללא ספק, הג'יפ מהווה את התרומה הגדולה ביותר של תעשיית הרכב האמריקאית לעולם הרכב.

הג'יפ הוליד אחריו שלל חיקויים ואין ספור וואריאציות שכולם התבססו על רעיון ההנעה הכפולה, שאיפשרה לנצל את הרעיון גם להנאה ולא רק לצרכים צבאיים.

מכונית חשובה מאד נוספת, שלקחה את התפיסה של הג'יפ לכיוון אחר לגמרי, היה הריינג' רובר שהוצג ב 1970, והראה שאפשר לשלב עבירות של ג'יפ אמיתי עם נוחות ואבזור של מכונית פאר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא יודע למה תמיד ניתפסים לכרכרה הבריטית הריינג' רובר,בטוח שאני לא כזה אובייקטיבי אבל ב1962 יצא לעולם הג'יפ וואגוניר שהיה suv המודרני הראשון עם אביזרי פינוק לתקופתו

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

פורסם

יש הרבה צדק בדבריך, לפחות במה שנוגע למיצוב ולמועד ההופעה, 8 שנים לפני הריינג' רובר.

מה שהפך את הריינג' רובר לראשון מסוגו היה ציודו במנוע V8 מעודן ובהנעה כפולה קבועה, שהעניקה לו יכול שטח חסרת תחרות בשילוב נוחות נסיעה והתנהגות כביש ברמה אחרת לגמרי מהווגוניר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני עם עוזי, רק שגדולתו של הריינג' היתה בכך שהעתיק את הפורמולה של הווגוניר ושיווק אותה לקהל עשיר, מה שסייע להתקבעות מעמדה כ-SUV של העשירון העליון וסמל יוקרה בכל העולם.

הווגוניר המקורי יוצר כ-30 שנה, עד תחילת שנות התשעים. בתחילה היה רכב די פשוט אך במרוצת השנים קיבל מנוע V8 וכל פינוק אפשרי שהיה בכל מכונית אמריקאית של זמנו.

קבלו מבחן מצולם של הרכב מ-1983.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...