Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פתחתי אומנם שרשור אודות הנושא בפורום המולטימדיה אבל נראה לי שהוא מתאים לכאן (מנהלים, אם טעיתי אשמח אם תמחקו את השרשור בפורום המולטימדיה או שהשרשור יועבר לתת הפורום הנכון).

מכל מקום,רכשנו רנו קליאו 2015 מקרסו טרייד אין.

הרכב הגיע ללא חיישני רוורס במקור וקיבלנו ואוצ'ר בשיווי 140 ש"ח להתקנה. אנחנו מחיפה והופננו ל- "צליל וחלק מדיה קאר" (יושבים ברח' המוסכים 27 בצ'קפוסט) לבחור בשם מוטי, כדי לתאם ולבצע אצלם את ההתקנה.

יותר מהכל חשוב לי שירות טוב ועבודה מקצועית. בכל הכבוד ל-"מתנה" ולצורך בחיישנים (ויש צורך כאן) אני לא רוצה להתבכיין אח"כ סתם.

ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי חוות דעת קונקרטית, בטח לא מהעת האחרונה, אודות המתקין המדובר. לפיכך, אשמח לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון ומהעת האחרונה) עליהם.

חג שמח,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מוטי צליל וחלק הוא יבואן ותיק לאביזרי רכב ועם הרבה נסיון בתחום. יש לו מתקינים טובים . אבל זה בית חרושת אצלו . תתאם זמן ותקווה שלא יהיו שם הרבה אנשים . ככה לא יהיו בלחץ לסיים .

פורסם
מוטי צליל וחלק הוא יבואן ותיק לאביזרי רכב ועם הרבה נסיון בתחום. יש לו מתקינים טובים . אבל זה בית חרושת אצלו . תתאם זמן ותקווה שלא יהיו שם הרבה אנשים . ככה לא יהיו בלחץ לסיים .

אנסה לתאם לזמן שנח לו ושאין לחץ. השאלה אם אפשר להיות שקט עם טיב ואיכות ההתקנה ?

אני לא רוצה חיישנים עקומים או שבירת חלקים וכיו״ב.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
שלום לכולם,

פתחתי אומנם שרשור אודות הנושא בפורום המולטימדיה אבל נראה לי שהוא מתאים לכאן (מנהלים, אם טעיתי אשמח אם תמחקו את השרשור בפורום המולטימדיה או שהשרשור יועבר לתת הפורום הנכון).

מכל מקום,רכשנו רנו קליאו 2015 מקרסו טרייד אין.

הרכב הגיע ללא חיישני רוורס במקור וקיבלנו ואוצ'ר בשיווי 140 ש"ח להתקנה. אנחנו מחיפה והופננו ל- "צליל וחלק מדיה קאר" (יושבים ברח' המוסכים 27 בצ'קפוסט) לבחור בשם מוטי, כדי לתאם ולבצע אצלם את ההתקנה.

יותר מהכל חשוב לי שירות טוב ועבודה מקצועית. בכל הכבוד ל-"מתנה" ולצורך בחיישנים (ויש צורך כאן) אני לא רוצה להתבכיין אח"כ סתם.

ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי חוות דעת קונקרטית, בטח לא מהעת האחרונה, אודות המתקין המדובר. לפיכך, אשמח לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון ומהעת האחרונה) עליהם.

חג שמח,

בן.

אם אתה רוצה עבודה מקצועית ואחריות על העבודה, אז לפי דעתי האישית רק רכב בן חמו ברחוב יפו (לפני צומת דולפין), הם נותנים לך אחריות לשנה ואפילו אם תגיע אחרי שנה ויש בעיה שלא מצריכה החלפת חלקים הם יסדרו ללא עלות

אני כבר 10 שנים עושה אצלם את כל ההתקנות ברכבים שלי

פורסם
אתה תיהיה באיזור ותשים לב. אין יותר מדי מה לפרק בכדי לשבור בהתקנה של חישני רוורס

אפשר לקדוח עקום למשל ואני מניח שיש התעסקות עם פלסטיקה. הייתי אצלו אתמול, היה מאוד חביב ואפילו קבענו שעה (מוקדמת וחסרת לחץ כהמלצתך) לשבוע הבא. הסברתי לו על החששות שלי והוא הסביר שהעבודה איננה מסובכת, תיקח כשעה ותעשה מיקצועית.

מה דעתך?

אם אתה רוצה עבודה מקצועית ואחריות על העבודה, אז לפי דעתי האישית רק רכב בן חמו ברחוב יפו (לפני צומת דולפין), הם נותנים לך אחריות לשנה ואפילו אם תגיע אחרי שנה ויש בעיה שלא מצריכה החלפת חלקים הם יסדרו ללא עלות

אני כבר 10 שנים עושה אצלם את כל ההתקנות ברכבים שלי

קיבלתי בתודה, הנקודה היא שלמקום בכותרת הופניתי לקבל הן את החיישנים והן את ההתקנה ללא עלות, מכאן שתהיתי דווקא על קנקנו וביקשתי חו"ד דווקא לגביו.

ברור לי שיש שלל מתקינים שיעשו עבודתם נאמנה בחיפה, אך אם אין עליו חו"ד רעה (אני לא מצאתי כזו) אז אני נוטה ללכת אליו.

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...