Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 35,000 א' ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים חג שמח,

אני מחפש להשתדרג מהרכב שיש לי כיום (מיצובישי כריזמה AIR 2003)

הצרכים הם בעיקר עירוניים של נסיעות קצרות לעבודה וסידורים בסופ"ש ומידי פעם חוץ לעיר, נוסע בממוצע

כ- 12,000 ק"מ בשנה. חשוב לי מאוד רכב מפנק, מרווח ומאובזר ככל הניתן.

אני לא מחפש ביצועים ספורטיביים, אבל שבעליות(הקסטל למשל) יסחוב ולא יזחל,

בקיצור רוצה רכב משפחתי נורמלי לשימוש יומיומי.

מחיפוש שעשיתי ברשת נראה כי רנו פלואנס EX אוטמט' שנת 2011 וכן שברולט קרוז 2011 עונים להגדרות החיפוש, לפי מה שקראתי לכל אחד מהם יש יתרונות וגם חסרונות.

אשמח לדעת האם הם רכבים מומלצים וא"כ איזה רכב מבין השניים מומלץ יותר ?

והאם יש לדעתכם רכבים נוספים שיתאימו להגדרות בשנתון החל מ2010?

לתגובתכם אודה מאוד

פורסם
פלואנס עם מנוע 2.0 וגיר רציף כן , ה1.6 עגלה , שברולט קרוז 2011 והלאה , לפני זה גם לא ממש זריזה , קיה סיד , יונדאי i30 .

אני מסכים איתך שהסיד זה אחלה של רכב אבל אני חושב שסיכוי נמוך שהיא תמצא בתקציב הזה מהשנתון שהיא מחפשת במידה וכן זה מדהים

פורסם

QUOTE=shimos;5078405]אני מסכים איתך שהסיד זה אחלה של רכב אבל אני חושב שסיכוי נמוך שהיא תמצא בתקציב הזה מהשנתון שהיא מחפשת במידה וכן זה מדהים

אכן וכמו תמיד המחיר הוא גורם משמעותי

מבדיקה ביד 2 שעשיתי ,אין קיה סיד או פלואנס2.0 שעונות להגדרת התקציב (35,000א ש"ח גג )

מה שמשאיר במשחק רק את השברולט קרוז 2011 (או שיש לכם רעיונות נוספים:))

כמה שאלות לגבי הקרוז :

1. מה ההבדל בין גרסת הLS לגרסת הLT והאם הוא משמעותי ?

2. האם כדאי ללכת על נפח 1.8 שנת 2010 או כפי שכתב YOAV גם בדגם זה רק משנתון 2011 ?(ואז הוא כבר לא בתקציב)

3. תכלס' ממגרש או מפרטי ?

פורסם

איך/האם ניתן לזהות לפי לוחית הרישוי שהרכב הוא אכן מודל 2011 ? איזה סיומת צריכה להיות בלוחית רישוי ?

כי יתכן הרי שהרכב עלה לכביש ב 2011 והוא עדיין מהדגם הקודם לפני העדכון של המנוע והגיר ...

תודה

פורסם

בתור בעלים של קרוז 2012 אני יכול להגיד שזה רכב. מעולה, נוח מרווח , צריכת דלק סבירה מאד בעיר 9.7 בינעירוני 13.5 , תמצא 1 מטופלת ושמורה ותיהיה מרוצה רק תזהר בעליות אפילו הכי קטנות הרכב נוטה להתדרדר אחורה, הפתרון להעביר להילוך ראשון לתת לאוטו קצת להתקדם ולהחזיר לd

פורסם

השוק מוצף בשברולט קרוז ,מעולם לא היה לי שברולט קרוז אבל האינטואיציה הראשונה שלי אומרת להתרחק מרכב כזה ,תכנס למגרשי רכבים כמעט בכל מגרש למכירת רכב תמצא שברולט קרוז , זה מה שמדליק לי נורה אדומה

פורסם

נכון שהשוק מוצף בקרוז ויש ממנו הרבה במגרשים וגם באתרי המכירות ברשת

החברים פה נתנו כמה עצות על איזה דגם כן ללכת וממנו יש כבר היצע נמוך יותר באופן יחסי .. (גירסת LT משנת יצור 2011)

בכל אופן אני פתוח לשמוע ואשמח לרעיונות נוספים למשפחתית מפנקת ממודל מתקדם במסגרת התקציב 35,000א' ש"ח.

תודה.

(נ.ב. בדקתי גם על טיוטה קורולה, ה2008 הרובוטית בעייתית כידוע ,ה2009 הרבה מעל התקציב...)

פורסם

אבי , מאיפה אתה בארץ ? יש בנתניה 35K , יונדאי I30CW יד ראשונה אבל קילומטרג' קצת גבוה: 145000 ,שנה:2010, שלח לי מסר בפרטי אם אתה מעוניין .

• תוכן חדש...