Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב לכולם

הגעתי היום למוסך עם נזילה באוטו. בפעם הראשונה המוסכניק אמר שאולי זה מהפילטר שמן.. החלפתי את הפילטר שמן (מקורי) ואחרי שבוע הגעתי לביקורת ושוב יש נזילה.

המוסכניק אמר שצריך לפרק וכנראה צריך להחליף את האטמים.

השאלה היא כמה דבר כזה אמור לעלות לי.

ודבר שני מה החוות דעת שלכם על המקרה..? אי אפשר כבר בפעם הראשונה לעלות על המקום של הנזילה ולא לחפש כל פעם מקום אחר??

:( :( :(

נ.ב

הרכב שלי הוא מאזדה 5 2008

עריכה אחרונה על ידי avitankobi
פורסם

המוסכניק לקח לי 550 שקל על החלפת אטמי קולר/בית פילטר

איך המחיר?

יתרה מכך הוא אמר לי שזאת הייתה הבעיה בוודאות מקווה שכך יהיה

פורסם
כמה חלק, כמה עבודה וכמה מעמ?

תופעה ידועה של נזילת שמן מבית הקולר ברכבי מאזדה.

האבסורד הוא שבמוסך המרכזי הם לא מוכנים לשמוע על החלפת האטם אלא על החלפת הקולר בחדש

וזה עולה כבר הרבה כסף.

אני בסוף הזמנתי אטם כזה מאליאקספרס בעלות 8 דולר והחלפתי לבד .

קישור לאטם

http://he.aliexpress.com/store/product/1pc-Engine-oil-Cooler-Gasket-Engine-Part-Original-For-MAZDA-3-5-SPEED-6-CX-7/1820605_32288348830.html

פורסם כאן בעבר מדריך מצולם קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?514882-HOW-TO-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%90%D7%98%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%9F-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-6

סה"כ ניתוק 2 צנורות מים בבית הקולר ופיחה של בורג מרכזי אחד וכל בית הקולר יוצא. מחלפים את האטם תוף מריחת דבק סילקון ייעודי למנועים וסוגרים הכל. ממלאים נוזל קירור. שעה גג עבודה.

פורסם

דבר נוסף - שווה להסתכל על עבודת המכונאי בגלל שבארץ האטם כמעט ולא ניתן להשגה

המכונאים פותחים את בית הקולר , מורחים RTV בלי להחליף את האטם וסוגרים.

פורסם

תתפלא אבל הייתי איתו בזמן התיקון וראיתי שנוא החליף אטם מקורי של מאזדה לגבי הסיליקון לא ראיתי אותו מורח

אבל השאלה שלי אם המחיר הוגן?

נ.ב

תודה על המדריך הוא בסדר גמור רק שאין תמונות הם נמחקו ודבר שני זה כבר מאוחר מידי כי המוסכניק שלי כבר החליף בעצמו

וחוץ מזה הוא הראה לי קבלה על סה"כ 281 שקל כולל מע"מ רק על האטמים

• תוכן חדש...