Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות קיט בולמים של BILSTEIN דגם B6 , זה המוטות בלבד ללא הקפיצים ,קיט של קפיצים יש לי כבר

זה הלינק למוצר

אחורי : http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-Giulietta/Fahrwerk/Bilstein-Sport-Gasdruckstossdaempfer-Hinterachse::4881.html

קדמי : http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-Giulietta/Fahrwerk/Bilstein-Sport-Gasdruckstossdaempfer-Vorderachse::5902.html

*שאלתי כבר 2 סדנאות בארץ והם לא מייבאים את הקיט הנל ,

מודע לעלויות של מכס

השאלה שלי היא כזאת, האם יש סיכוי שלא יתנו לי להכניס את זה לארץ ? אם כן איך אפשר לאשר דבר כזה?

כשהזמנתי את הקפיצים מאיטליה החתימו אותי על טופס עם פרטי רכב וכדומה

האם יעשו לי בעיות ???..... מחפש אנשים שהזמינו כבר הנושא די דחוף לי לא יכול להשאר הרבה זמן עם הבולמים המקוריים אין להם עוד הרבה זמן לשרוד

פורסם

אני הזמנתי לפני כשנה סט של בולמי בילשטטין עם קיט קפיצי הנמכה ועבר ללא שום בעיות ויצא גם זול משמעותית לעומת המחירים בארץ.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מתעלק על השרשור.

אני נוהג בסיאט לאון 1.8 עם סט קפיצי אייבך פרו-קיט ורוצה להזמין בולמים של בילשטיין.

מה ההבדל של סדרת ה-B6 לעומת ה-B8 או ה-B12? אני יודע שה B12 בוודאות מתאימים לקפיצי הפרו-קיט

השאלה היא האם גם שתי הסדרות האחרות מתאימות?

תודה

פורסם (נערך)

תשאל את היצרן של הקפיצים על מה הוא ממליץ !

לי היצרן של הקפיצים NOVITEC המליץ על BILSTEIN B 6 ולא על B8

ה B8 מתאים לרכבים מונמכים מ 50 ממ בערך ,

עריכה אחרונה על ידי 1nfected
פורסם

הבנתי תודה. 50 מ"מ זה יותר מידי לטעמי. האייבך פרו קיט שאצלי מנמיכות ב 25 מ"מ

כנראה שגם לי יתאימו ה b6 או הb12. אתייעץ עם היצרן תודה

פורסם

B12 זה קיט שכולל קפיצים פרו של אייבך ובולמים B6.

B8 מתאים לקפיצי ספורט של אייבך בגלל שהם יותר קצרים.

פורסם

אם אני מבין נכון אז B12 זה בעצם קיט שמורכב מקפיצי הפרו-קיט ומבולמי B6?

כלומר, אם יש לי כבר קפיצי אייבך פרו-קיט ואני רוצה סט בולמים מותאם אז אני צריך את הבילשטיין B6?

פורסם

הזמנתי דרך Buy2USA בולמים וקפיצים של פורד רייסינג, לא נדרשתי לשום אישורים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מי שהזמין בהצלחה , כמה גבו מכם במכס ? והאם המוכר הצהיר על הערך והתכולה האמיתיים ? אשמח לתשובה גם בפרטי ממי שמעדיף.

• תוכן חדש...