Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה רבה לכולם, אנחנו קנינו עכשיו שמן גיר ומשפך ארוך נקווה שלא יהיו בעיות נעדכן...

Sent from my Lenovo TAB 2 A7-30H using Tapatalk

פורסם

ממש ממש תודה רבה לכל חברי הכנופיה ושאר העוזרים בנס לא נהרס הגיר והרכב נוסע, בהזדמות זו אפנה לחברי הכנופיה בשאלה מי יכול לעזור לי וללמד אותי בימים הקרובים לעשות טיימינג מלא ולהחליף גומיות בציריה? אני יכול להגיע לכל מקום חוץ מהדרום והצפון הרכב הוא בלנו?

פורסם

כל הכבוד על ההצלה.

מקווה שרוקנתם את השמן העודף מהמנוע ולא התבלבלתם בין פילטר גיר לפילטר מנוע

יום טוב גם לך

פורסם

סליחה שאני משגע אבל החבר עכשיו אומר שכן יש תופעת לוואי שהוא לוחץ על הגז לוקח כמה שניות עד שהגיר מגיב מה זה יכול להיות?

פורסם

לגבי השמן מנוע כן ולגבי הגיר נראה שכן אבל זה קצת מוזר כי אין הרטבה מלא של המדיד וזה נראה כאילו במקום אחד זה יותר מהמקסימום ובצד השני של המדיד אין אפילו הרטבה הוא מילא בערך 3 -+ לאחר ריקון מלא של השמן גיר

פורסם

אם אני זוכר נכון באיפרזה החלפת שמן חלקית היא סביבות 4.5 ליטר. כולל פילטר זה מגיע כמעט ל5.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...