Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שיקנה חירבה רקובה?!

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

טיפה מעל התקציב...גם הלמבו :)

התקציב הוא לחירבה רקובה אני יודע חברה...מה לעשות זה מה יש לפחות יש אופציה לחירבה , גם טוב :) מזה הצפון הרחוק? כמו מה למשל?

אני מת על הצפון, הבעיה לנסוע כל יום לעבודה לחיפה אבל במקרה הכי גרוע אני אשן אצל ההורים מא עד ה ולסופש אחזור לבית שלי בצפון...

עריכה אחרונה על ידי bmw ricer
פורסם
למה שיקנה חירבה רקובה?!

כי זה מה שהתקציב מאפשר לו?

וגם זה מה שהוא ביקש.

פותח השרשור ,לדעתי חפש היטב בקריות ים וביאליק דרום וקנה לפני שגם המחירים האלו יעלמו.כל יום מחירי הדירות פה רק עולים ועולים והסוף לא נראה באופק.בהצלחה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
הקאצ הוא שאני חייב קרקע כי אני חייב חניה פרטית וסגורה לרכב שלי. רכב מיוחד שאי אפשר להשאיר ברחוב בשום מצב.

סתם מתוך סקרנות, על איזה רכב מדובר?

פורסם

אני רק שאלה:

אם כל המטרה היא לשמור על הרכב, למה שלא תשכיר מחסן ייעודי לשמירת הרכב?

יש הרבה בעלי רכבי אספנות באיזור שמשכירים מחסנים כדי לשמור על רכב האספנות שלהם, כולל אזעקה ומנעולים רציניים.

אם תצטרף אליהם/ תמצא מקום להשכיר או לקנות לבד, יהיה לך הרבה יותר זול מאשר לקנות דירה שלמה רק בשביל הרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
סתם מתוך סקרנות' date=' על איזה רכב מדובר?[/quote']

זה מלפני שנה, השבוע היא יוצאת משיפוץ מקיף ביותר , שוב אחרי פחחות וצבע. בשבת הקרובה אני אעלה תמונות שלה...

פורסם

אני מקווה שאני לא מעליב, אבל כן, מגזר מסויים ימצא את הרכב שלך למאוד מאוד מושך.

בכול מקרה, שכירות של מחסן יעודי, עד שתקנה את הדירה הרצויה, נשמע הרבה יותר טוב מאשר לקנות איזה חירבה באופן זמני

פורסם
טיפה מעל התקציב...גם הלמבו :)

התקציב הוא לחירבה רקובה אני יודע חברה...מה לעשות זה מה יש לפחות יש אופציה לחירבה , גם טוב :) מזה הצפון הרחוק? כמו מה למשל?

אני מת על הצפון, הבעיה לנסוע כל יום לעבודה לחיפה אבל במקרה הכי גרוע אני אשן אצל ההורים מא עד ה ולסופש אחזור לבית שלי בצפון...

תראה אני מבין את האהבה לאוטו היפה, אבל בשביל אוטו תגור אצל ההורים הרבה מעבר לגיל 30? לא תתחתן אף פעם או סתם תגור עם מישהי? זה לא לגמריי נשמע לי כמו דברים שתגיד גם עוד 5-10 שנים, אולי עדיף לך אז לשכור את החירבה המדוברת?

נשמע גם שאתה מוכן להמון פשרות וקומבינות אז אולי תנצל את זה ביצירתיות לאיזה משהו מבוסס מבנה נייד / קראוון / מכולה וכו' + סככה לאוטו, כמה עולה שטח קטן בצפון?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

זה גם לא קשור, אני לא רוצה להתחתן מסיבות אחרות ומעדיף לשלם על הדירה בגיל צעיר יחסית ולא בפנסיה. לטחון כל החיים בשביל שבגיל 70 תהיה לי דירה לא שווה בעיני, מה כל זה שווה כשאתה כבר זקן.

• תוכן חדש...