Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסתכל למטה תראה תשובות 1 2 3 4 5 שנתנו בעבר.

אישית אם לא מדובר על רכב נדיר, הייתי מחפש רכב אחר או שהמוכר יידאג להסיר את השעבוד לפני הקנייה.

פורסם

לא לגמרי מסכים איתך שרק רכב נדיר שווה להישאר איתו אם הוא משועבד

בעולם ההלוואות והמימון כיום יש שיעבוד הרכב כלי שכיח מאד וישנם מלא רכבים על הכביש טובים שאם השיעבוד הוא לגיטימי בעד הלוואה שניתנה לו אין שום סיבה לרדת מהרכב הזה.

כמובן שיש לבדוק טוב טוב מה תהליך הקנייה כי כל גוף שיעבוד יש לו כללים אחרים

פורסם

מישהו אמר לי שאפשר להוציא את הרכב משעבוד לתקופת זמן מסוימת בו בעל ההלוואה מתחייב להחזיר את הסכום.

הכוונה שאפשר להגיע עם האישור הזה לדאןג, לעשות העברת בעלות, להעביר את הכסף ולשם את החוב לבנק.

פורסם

אפשר גם אפשר: זה נקרא בעברית הלוואת גישור. אני לא מכיר התחייבות אחרת. הבנק לא ארגון צדקה ולא יסיר שיעבוד רק כי יש כוונה למכור את הרכב. אולי המכירה לא תקרה בסוף.

פורסם

המוכר אמר לי שבמידה החליט אחרי בדיקה שאני רוצה את הרכב. הוא יביא לי את הרכב, אני יביא לו את הכסף, יסגור את השעבוד ואחרי יום יומיים שזה ישתחרר נעשה העברת בעלות.

היית ממליץ לי להגיד לו לקחת הלוואה בשביל לסגור את השעבוד, לעשות איתי העברת בעלות ואחרי זה שאני מעביר את הכסף שיסגור את ההלוואה ?

פורסם

"קלימרו" כמו שרשמת אם המוכר רציני למכור שיקח הלוואת גישור לכמה ימים, יסגור את ההלוואה יסיר את השעבוד ואז ימכור לך את הרכב.

בכסף שיקבל ממך יחזיר את ההלוואה.

איזה רכב זה?

פורסם
המוכר אמר לי שבמידה החליט אחרי בדיקה שאני רוצה את הרכב. הוא יביא לי את הרכב, אני יביא לו את הכסף, יסגור את השעבוד ואחרי יום יומיים שזה ישתחרר נעשה העברת בעלות.

היית ממליץ לי להגיד לו לקחת הלוואה בשביל לסגור את השעבוד, לעשות איתי העברת בעלות ואחרי זה שאני מעביר את הכסף שיסגור את ההלוואה ?

אני לא הייתי מסכים לעסקה כזאת, אפילו לא עם חבר טוב.

מה שווה לי רכב שיושב אצלי למטה בחנייה אם הוא משועבד?

שהרי יום אחד אני אראה את הגרר של המעקלים בא ולוקח לי את הרכב.

תעשה מה שכתבת בפסקה השנייה.

פורסם

הסרת שעבוד אינה לוקחת יום ובטח לא יומיים. עושה רושם שהמוכר מנסה למרוח אותך או שבאמת אין לו מושג איך זה עובד.

כשאני הסרתי שעבוד זה לקח כ-3 שעות ואצל רשם המשכונים זה לוקח חודש אבל זה לא מפריע להעברת בעלות.

בשורה התחתונה אל תבצע העברת בעלות או תמסור כספים לפני הסרת השעבוד.

פורסם

שהמוכר יקח הלוואה בלעדיך ויסיר את השעבוד .לוקחים את הטופס המקורי מהבנק שמורה לרשם המשכונות להסיר את המשכון ונוסעים למשרד המשפטים , רשם המשכונות המחוזי ושם לוקחים מספר ומסירים את השעבוד במקום. הפקידה תתן לכם מסמך אישור . עכשיו אפשר ללכת לעשות העברת בעלות בראש שקט. העברת כסף בין קונה למוכר ולהרים כוסית .

פורסם

לך עם המוכר לסניף הבנק שלו. שב איתו מול הבנקאי שלו ותשמע מה הסכום שצריך להעביר ע"מ להסיר את השעבוד.

יש טופס שהבנק יכול להוציא (לא זוכר את שמו) של התחייבות תמורת הכסף שלך להסיר את השעבוד.

תעשה העברה ואחרי 5 דקות השיעבוד מוסר, אתה שילמת ומה שנשאר זה ללכת לדואר להעביר בעלות.

{המלצה שלי - תן לבנקאי שלך לטפל טלפונית מול הבנקאי שלו - ככה תהיה רגוע יותר}

את הרכב האחרון רכשתי ככה.

A3

A4

• תוכן חדש...