Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 65,000 שקלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בגאז' גדול. אפילו גדול מאוד, אבל גם גדול זה בסדר.

2. שיהיה מקום במושב האחורי לשלושה כיסאות תינוק.

3. שיהיה חסכוני יחסית.

אני מאוד אוהב את הסקודה. האם יש מצב להשיג אוקטביה מעל 2010 בתקציב שלי? אם כן, איזה דגם בדיוק (כי הבנתי שיש לא מעט דגמים - 1.2, 1.4, 1.8 וכו'), והאם האוקטביה עונה לכל הדרישות שציינתי לעיל?

אשמח מאוד לעצות ותובנות.

פורסם

אני לא יודע מה זה DSG בכלל. אמרו לי שזה שילוב של אוטומט עם רובוטי. התיבה הזאת לא אמינה? יש אוקטביות אוטומטיות בלבד?

פורסם

מונדאו סטיישן, B4 סטיישן יתאימו לדרישות המרווח, אבל פחות לצריכת הדלק. כמה אתה נוסע בשנה?

אופציה נוספת היא רנו סניק דיזל. תהיה חסכונית ומרווחת מאוד.

פורסם

הצעה שקיבלתי ממגרש:

אוקטביה 2012 נפח 1.2 TSI... הוא קונה את ההונדה סיוויק שלי (2006 צוקה ישנה) ב-20,000 ש"ח והוספה של 50,000 ש"ח. יש לציין שהרכב היה ליסינג יד ראשונה.

שווה או שלא?

פורסם

לא.

לא ממש סיפקת פרטים אבל אם היית הולך עם כסף מזומן האוקטביה הזאת הייתה עולה לך בין 55 ל-60 אלף שקלים במידה והיא באמת במצב טוב.

אם הרכב שלך באמת שווה 20K נסה למכור אותו לבד ולהימנע מעיסקאות טרייד אין.

פורסם

אני קניתי i30 cw צורה ישנה 2012.

מהשכרה ללא תאונות משמעותיות (רק תיקוני פח) עם קילומטראז סביר (99 אלף) עלתה 46 אלף עם אחריות על מנוע וגיר לשנה וחצי. את הצורה החדשה 2013 הציעו לי רק ב 70 אלף ומעלה.

אם תחפש קילומטראז נמוך מפרטי זה מגיע לאיזור ה60000

נכנסים, קצת בלחץ, שלושה כיסאות תינוק.

האבזור קצת משמים לדעתי, והרכב מרגיש קצת כבד על הכביש (סוחב פחות טוב מהמאזדה 3 שהיתה לי ושאליה לא נכנסו 3 כסאות תינוק בשום דרך ולא עגלת תאומים לבאגז..)

• תוכן חדש...