Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

באיביזה שברשותי מערכת מולטימדיה מדגם Blaupunkt NY800, ואחד הקליפסים נשבר או נחלש מכיוון שבצד אחד היא רופפת.

אני מדבר על המסגרת השחורה הדקה שממש מסביב למערכת מולטימדיה (יש לה 4 קליפסים 2 למעלה ו2 למעלה).

אשמח אם תעזרו לי למצוא דרך לרכוש את המסגרת, תודה :)

פורסם

כזה? http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=13197

לא יודע אם זה בול מתאים, או אם הקליפסים במקום הנכון, אבל נראה לי שזה הכיוון (ובאנגלית: universal double din fascia) לחפש אם אתה רוצה להזמין באיביי וכד'.

אולי יהיה יותר פשוט לתפוס את המסגרת הקיימת עם קצת סיליקון שחור או משהו בסגנון?

פורסם

ואם אני אגיד לך שידעתי שאתה תגיב ראשון? חחחחחח אלוף!

וכן כזה, אבל לא יודע אם זה במיקום של הקליפסים, איך אפשר לדעת בודאות?

וחשבתי לתפוס עם סיליקון או דבק דו״צ אבל זה קצת לקבע את זה, ובמידה ומישהו ירצה להחליף מערכת בעתיד או משהו כזה זה קצת בעייתי.

פורסם

ואם אני אגיד לך שידעתי שתגיב ככה? :wink:

סיליקון זה לא קיבוע לעד, לעומת נגיד דבק אפוקסי או משהו בסגנון.

השאלה היא רק אם אפשר באמת לשים שם קצת חומר בלי שזה יהיה בולט לעין ובלי שזה ימרח על חלקים שלא לצורך.

קפוץ לכמה מתקינים באזורך, אני די בטוח שמסגרת כזו צריכה להיות נפוצה למדי ואפשר אולי לבדוק במקום.

מעבר לזה נראה לי רק לקחת מידות מדוייקות של המסגרת הקיימת ולנסות לקבל מידות מהמוכרים השונים.

• תוכן חדש...