Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פוסט דומה שהעלתי לפני שנה , סיוויק 2005 כיום עומדת על 201,000 ק"מ שמן גיר הוחלף לראשונה ב 186,000 ק"מ , עד היום הגיר מתפקד מצוין ללא שום בעיה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מציע לך לא לגעת בשמן גיר, אם יקרה משהו לגיר כתוצאה מהחלפת השמן תתכונן להוצאה של אלפי שקלים.

גיר זה לא מנוע שהשמן שם נישרף כתוצאה מהבעירה שיש במנוע,כל עוד יש קולר טוב לגיר ואין נזילות לא נוגעים בכלל.

אני אוותר על זה

היום דיברתי עם עוד כמה בעלי מקצוע ופשוט אמרו לי את אותם המילים שאתה אומר לי

שהגיר התרגל לצמיגות של השמן

והחלפה רק יכולה לעורר דובים ישנים , אומרים אין חכם כבעל ניסיון

לא נוגע , העניין סגור :)

פורסם
הגירים האוטומטיים של הדגמים האלו יכולים להגיע ל300 וצפונה משם.

בהצלחה.

ידוע, הרכב בבעלותי חמש שנים

ומפגין אמינות יוצאת מן הכלל

מאז שהרכב אצלי בין השנפ לאלטרנטור והסטרטר יש אהבה ללא גבולות

הם עדיין יחד :)

פורסם

אם טויוטה לא שינתה את הרכיבים האלו שלה מהדגמים היותר ישנים (כמו שלי, לדוגמה) ואין הפתעות של חוסר מזל או משהו, האלטרנטור שלך והסטרטר שלך יכולים להגיע בכיף לאיזור של ה300 אלף (אני עם 280 אלף כמו שאתה מבין ).

פשוט רכבים בסיסיים יעילים ביותר שחובה לשמור עליהם כי אין הרבה כאלו, כולל של טויוטה עצמה.

הבאסה היחידה שהרכב נראה כמו גרוטאה מרוב שהצבע שלה נהרס מהר בישראל, אבל יש אנשים שכנראה לא מעניין אותם.

פורסם

אושריקו נו, די. צא מזה.

אין שום דבר יוצא דופן באלטרנטור או סטרטר ואפילו גיר אוטומטי שמגיע ל 300.000 ק"מ.

רואים את זה גם אצל יצרנים אחרים.

טויוטה ככל הנראה בכלל לא מייצרים בעצמם אלטרנטורים וסטרטרים, אלא קונים אצל ספקי משנה כמו דנסו וכו'.

אותם ספקי משנה מספקים גם ליצרנים אחרים.

פורסם (נערך)

בוקי,לא לימדו אותך שאסור להעיר אנשים שהולכים מתוך שינה.

מציע לפתוח שרשור שבכולו יכלול תמונות של טיוטות קורולה שעומדות באמצע הדרך עדיפות לתמונות עם מכסה מנוע פתוח.

ולמען הניגודיות לנסות לתפוס באותו התמונה אוטו עם מוניטין בעייתי,כגון:רנו מגאן דור 1 וכדומה שעובר לידו.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
אושריקו נו, די. צא מזה.

אין שום דבר יוצא דופן באלטרנטור או סטרטר ואפילו גיר אוטומטי שמגיע ל 300.000 ק"מ.

רואים את זה גם אצל יצרנים אחרים.

טויוטה ככל הנראה בכלל לא מייצרים בעצמם אלטרנטורים וסטרטרים, אלא קונים אצל ספקי משנה כמו דנסו וכו'.

אותם ספקי משנה מספקים גם ליצרנים אחרים.

הי, הוא רק הזכיר את החלקים האלו אז אמרתי לו שהם באמת אמינים ולראייה נתתי ק"מ.

אני ידוע שטויוטה משתמשת במוצרים של דנסו ובוש, אבל זה על הרכב שלהם כך שלזה התכוונתי.

מרק, הצחקת אותי. בסך הכל רציתי לשמח את הילד שטען שיש לו יחסים טובים בין האלטרנטור,מצבר וסטרטר.8)

פורסם (נערך)

טוב לדעת,

גם אני החזקתי רכב "אמין"(סוזוקי באלנו) למשך תקופה של שנתיים ובנסיעה הראשונה שלי לצפון נקרעה רצועת אלטנטור וטיימינג(אשמתי שלא ביצעתי יישור קו).

הרגע שאתה עומד בצידי הדרך עם הרכב אמין שלך ולידך עוברת רנו 5, ההרגשה שאתה מרגיש בפנים היא מה זה לא כייפית.

לכן אין טעם להתייעץ עם מוסך לגבי החלפת שמן גיר,כי פשוט צריך לבצע החלפת שמן גיר לפני שהיה מאוחר מידי ואז כשהמוסכניק יגיד לך:"אין לבצע תביא לגיר למות בשקט".

וייקח ממך 3500 ש"ח(לא מניסיוני האישי) על גיר מפירוק או משופץ(שזה בתלכ'ס גיר מפירוק שעבר שיפוץ) ,אתה תשאל את עצמך למה הקשבת למסוכניק הזה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

טוב, בכל מקרה אצלי צריך להחליף כל 60 אלף ולבדוק שמן גיר כל 20K לפי ספר הרכב שהרגע בדקתי.

(אם זה עוזר לך או לו במשהו למרות שזה דגם אחר אבל לא בטוח שהגיר לא שונה ).

פורסם

האלטרנטור במגאן שלי כבר על 320 אלף ועובד נהדר. רנו זה הרכב הכי אמין בעולם, עובדה!!

יום טוב גם לך

פורסם

הבאסה היחידה שהרכב נראה כמו גרוטאה מרוב שהצבע שלה נהרס מהר בישראל, אבל יש אנשים שכנראה לא מעניין אותם.

בפעם האלף כי אתה לא רוצה להפנים שאין קשר לרכב ישן. הרכב שלי גם ישן ולא נראה בכלל גרוטאה,רחוק מזה. בפועל הוא נראה יפה ושמור יותר מרכבים ממש חדשים. לא מאמין? תבוא לראות. (מוכן להעמיד אותו מול רכבים חדשים)

לגבי החלפת שמן גיר, אצלי לא נגעו אף פעם בשמן (אולי הוסיפו) למרות שהרכב הגיע ל 170 אלף קילומטר.

• תוכן חדש...