Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כמו שתזונה נכונה מונעת הצטברות כולסטרול על העורקים- אותו העיקרון בדיוק. זה לא מונע 100%- אין חיה כזו בטבע. מה שזה כן עושה, זה לתת לאבנית משהו יותר טעים לאכול מאשר את הצנרת, כך שהיא תעדיף להתחבר עם הסיליפוס ולא לדפנות הצינורות (וגופי החימום).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז,

אפשר בבקשה המלצה למערכות טיהור וסינון מים?

אם יש קישור לאתרים שמוכרים עם מחירים עוד יותר טוב, ע"מ להבין מה תהיה סדר גודל של הוצאה.

פורסם

אני לא אוהב לתת המלצות כי אני לא יודע מאיפה האתרים שבהם מופיע המוצר רוכש את הסחורה שלו- ומה רמת האיכות שלה. לגבי סדר גודל עבור המחירים, יש לך את זאפ.

ואני אתן לך דוגמא מעניינת. יש לך את המוצר הזה. הפלסטיקה לפי התמונה היא מאיכות טובה- אני מכיר את הספק. אבל!!!!

מה רמת האיכות של המסננים? ויותר חשוב מזה, של הממברנה?

לא מצויין הפירמה של הממברנה. אני מנחש שמדובר על הדגם היפני, שאורך החיים שלו קצר משמעותית מזה של האמריקאים (פילמטק). ממברנה צריך להחליף רק אחת לכמה שנים(בממוצע 5), אבל את היפנית זה יוצא אחת לשנתיים בערך(יש גם מקרי קיצון של שנה אחת...), וזה מסנן יקר.

פלוס, אל תשכח את ה-טוב, אי אפשר לקרוא לזה "קומבינה" כי זה הסטנדרט היום, אבל בכ-ל המקומות מוכרים מערכות עם 2 מסננים זהים, בלוק פחם, במקום המסנן הנכון (פחם גרגרי) כי הוא יקר יותר לרכישה. אני הייתי האדיוט היחיד שמכר את המערכות עם המסנן הנכון...ואני מאמין שבגלל שהייתי האדיוט היחיד, הרבה אנשים חששו מלרכוש את זה כי אני שונה מכולם. אחחח, עולם העסקים :lol::roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...