Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

תודה על העזרה שאתם מעניקים ללא לאות.

אני רוצה לקנות רכב חדש לנסיעות ארוכות.

חשוב לי רכב מאובזר ומפנק ככל היותר. עם תא מטען גדול, ונוח.

חשוב לי גם החיסכון בנסיעות, ולכן רצוי שהרכב יהיה דיזל.

אני מתלבט בין:

רנו פלאונס דיזל/ רנו מגאן סטיישן דיזל.

סיטרואן C3 - דיזל.

חשבתי גם על הדציה דאסטר.

לרגעים גם חשבתי על היונדאי סונטה ההיברידית- אבל תא המטען שלו לא נפתח כדלת.

אשמח מאוד לדעתכם ועצתכם.

פורסם (נערך)

C3 נראה לי שלא נמכרת יותר, במחירון מופיע רק בנזין , יכול להיות שאתה מתכוון לקקטוס דיזל או ל208 דיזל (שניהם ידניים בלבד, כנ"ל הדאסטר).

המגאן הוחלפה בחו"ל ודגם חדש יגיע כנראה לקראת סוף השנה או תחילת שנה הבאה.

על המגאן והפלואנס אני יכול להעיד מניסיון אישי שהן היו נוחות לי מאוד, אך המגאן טיפה יותר איכותית מבפנים. הפלואנס יותר רחבה.

בדאסטר אתה תרוויח יכולת שטח מסוימת ויש גם חבילת אבזור בדגם היקר ביותר (פרסטיג' ,תבדוק מה מגיע עם זה בנוסף).

הפנים כמובן פחות איכותי מהמקובל אבל סביר לחלוטין לטעמי.

היונדאי בתקציב הזה זו הגרסת הבסיס ולא המאובזרת יותר.

מאמין שהייתי הולך דאסטר עקב הפלוס של יכולת השטח (זה פחות מג'יפ אמיתי אבל יותר מהקרוסאובר הממוצע.)

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אתה יכול לבדוק את הטויוטה אוריס הייבריד סטיישן, יש לה תא מטען גדול ושימושי, היא חסכונית והאבזור שלה סביר ביחס למתחרות.

מצד שני, אני מניח שנסיעות ארוכות הן בעיקר בין עירוניות שם לרכבי דיזל יש יתרון על היברידיים אז הייתי בודק את הסיד סטיישן דיזל שהגיעה בגרסה מחודשת ומוזלת לא מזמן.

פורסם

פוקוס סטיישן דיזל - נוחה יותר וטובה יותר מהרשימה מעלה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

עדיף שתציין במה הפוקוס יותר טובה, כי למשל בתא מטען היא מפסידה (בהשוואה לאוריס ולמגאן כמובן), וכנראה גם בריבוי ההתקנות המקומיות. הסטישן דיזל גם מגיעה ברמת הגימור הנמוכה בלבד.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

זו תיבה שונה מהתיבה שהיית מורכבת בבנזין והייתה ידועה לשמצה.

הגיר הרובוטי בדיזל נמצא בארץ כבר כמה שנים במונדאו ובsmax.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש גם את הרנו קפצ׳ור דיזל החדשה.

לטעמי בנסיעות ארוכות יש יתרון לרכב גבוה מבחינת הנוחות וגם מבחינת היכולת המוגברת לצפות את התנועה.

• תוכן חדש...