Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא חריף אבל ממש טעים.

לגבי ״לא חריף״: זה לא שפלפל חלפיניו הוא מאוד חריף, אבל החריפות שכן יש לו אינה מכה בחיך בבת אחת כמו הפלפלים שפופולריים כאן.

אם פשוט בולעים אותו, לא מרגישים כלום, אלא אם כן יש לכם קיבה רגישה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

גרמתם לי חרטה קטנה ל זה שמסרתי את שיח החלפינו שלי.

בכל אופן לא היה לו מקום, אולי יהיה עונה הבאה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רגע, כבר מוכרים את זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן לא ראיתי.

מקסימום את שלושת הטעמים הרגילים (אדום, ירוק ואדום לייט).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

האמת שלא כל כך חיפשתי. הייתי בויקטורי בקרית גת, הצצתי על מדף החריפים ולא היה שם.. פתאום מטר משם הוא זרח בצבע הכתום שלו וצד את עיני. שתי הסדרניות חייכו אליי במבט של " בחירה נכונה".

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי E-A
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי את החלפיניו, נחמד, לא חריף כלל, מזכיר טעם של חצילים שרופים.

ךא מרגישים טעם תעשייתי של זחוג שזה נחמד.

אגדל קצת חלפניו ואכין ממרח דומה רק חריף יותר, את הפלפלים אעשן לבד בעישון קר.

פורסם

מאיפה ניתן להזמין זרעי פלפל ? מעדיף שלא להזמין מאיביי, לא בטוח שאקבל את הפלפל שהזמנתי.

מחפש לגדל בעיקר חלפניו, עדיף לקנות שתיל בארץ?

יש המלצה לעוד פלפלים שמוגדרים בחריפות נמוכה-בינונית, בדכ אלו שמגיעים מוחמצים? אני מת על שיפקה, איזה פלפל זה ואיך מכינים אותו?

• תוכן חדש...