Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג גנבים מקוללים גנבו לאשתי את התיק עם הטלפון, חופשי חודשי, ת"ז, הכל...

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שיהי להם לתרופות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
צור קשר עם חבר הפורום איירון מן

ובכל זאת אל תצפה שהמשטרה תמצא לך את הגנבים, כן?

ברור שלא... מה הוא השתגע?!

שמשטרה תמצא גנבים?!

[emoji23][emoji6]

פורסם

תודה רבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קודם כל דווח לחבר(ו)ת כרטיסי האשראי, אח"כ לחברת הסלולר על מנת לחסום את הסים ובסוף לבנק על מנת לבטל צ'קים.

השאר סובל דיחוי.

הבעסה הכי גדולה היא הזמן הדרוש לחידוש התעודות. רשיון נהיגה אפשר להזמין דרך האינרטנט או דרך עמדות הרישוימט, אבל תעודת זהות צריך לחדש במשרד הפנים. שלח אותה להצטלם ולהתכונן לבילוי קצר בבניין הטיל (ולא להתפתות לתעודה ביומטרית עד שיחוסל המאגר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי ת.ז ודרכון ביומטרי מזה שנה.

עכשיו אני מבין מי שולח לי את החייזרים שבאים לבקר אותי מדי לילה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עוד לא האשימו אותך בחיסול מבחוח?

לי יש דרכון ביומטרי מ-2008. גרמני. ואפילו רשום במרשם טביעות האמצבע האמריקאי, אבל לא במרשם הישראלי.

ישה, לפני כמה שנים היה כאן דיון ארוך על בעייתיות המרשם הביומטרי. אם הדרכון לא היה מקושר אליו לא היתה בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זוג גנבים מקוללים גנבו לאשתי את התיק עם הטלפון, חופשי חודשי, ת"ז, הכל...

תודה.

ימח שמם.

כ''א פחות מלחיץ, כמובן אם דווחת בזמן.

לאבד ת''ז זה מדאיג היום עם הזייפנים וכו'

לדווח מייד על אבדן ת''ז ובמקביל יש גם פוליסות

בטוח שמכסות אובדנים כאלה אולי יש לה.

פורסם
צור קשר עם חבר הפורום איירון מן

אני חושב שזו יותר כמו משימה לחבר הפורום סופרמן, לא שאני חלילה מזלזל בכוחותיו של איירון מן, אבל עדיין סופר מן נראה לי עדיף.

Gn'f'R

פורסם

מהיכן נגנב התיק?

לרוב הגנבים מחפשים כסף מזומן ודברים שניתן למכור ולהפוך למזומן מהר (טלפון למשל). את התיק עם התעודות בהרבה מקרים זורקים באזור. בשיח, בפח, בחצר וכו. שווה לעשות סיבוב ולחפש.

פורסם
אני חושב שזו יותר כמו משימה לחבר הפורום סופרמן, לא שאני חלילה מזלזל בכוחותיו של איירון מן, אבל עדיין סופר מן נראה לי עדיף.

ענק :)

אני דווקא הייתי פונה לחבר הפורום מרטין מקפליי, אולי אפשר להשאיל ממנו את הדלוריאן, לחזור בזמן ללפני הגנבה ולסדר תעניינים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...