Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשדוד קצת רחוק לי - אני גר ליד נהרייה.

בכל אופן אבצע נסיעת מבחן בחיפה לדגם 1.6 ואז אחליט מה לרכוש.

רציתי לשאול גם לגבי ירידת ערך - איך הדגם הזה?

אתרים עם כל מני מחירונים מצביעים על עליית ערך מטורפת. אבל כשבדקתי ביד 2 - זה אפילו לא קרוב למחירונים הנ"ל. גם אם מורידים כמה אלפים ממה שאנשים מבקשים.

פורסם

1800 ש"ח לשנתיים אחריות נוספות?

מחיר מציאה, לך על זה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בזמנו ששאלתי בסוכנות סובארו לגבי אפשרות להוסיף שנתיים נוספות לרכב שניקנה 0 קילומטר נאמר לי שזה רק לרכבים שנקנו דרכם לפני שהיה חמש שנות אחריות. תבדוק טוב את העניין כי לפני יכולים להגיד וברגע שתרצה להאריך אחריות יכולים לתת לך תירוץ שזה לא כולל רכב. שניקנה 0 קילומטר מליסינג

פורסם

סובארו היא ללא ספק מוצר אמין, אבל בלי אשליות, זה לא הלאונה של שנות ה 80, היא היום הרבה יותר מורכבת, הרבה יותר אלקטרוניות ותקלות קורות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אני עדיין מתלבט בין 1.6 ל 2.0

עשיתי נסיעת מבחן על 1.6 בחיפה - אני מניח שהיא תספק אותי מבחינת התאוצה וסחיבה בעליות. אבל לאיזה דגם תהיה צריכת דלק גבוהה יותר? האם בשיוט במהירות 120-130 קמ"ש בכביש מהיר תהיה ל 1.6 בעיה מבחינת מאמץ וצריכת דלק בהשוואה ל 2.0? והאם צפוי בלאי יתר של מנוע וירידת ערך חדה יותר? אני נוסע רוב הזמן בין נהרייה למשגב ופעם בשבוע - לחיפה או מרכז.

עריכה אחרונה על ידי Michael5139
פורסם

לדעתי בשני המנועים הצריכה בסופו של דבר תהיה דומה. אם אחרי הנסיעה על .1.6 הרגשת שהרכב מספק את הצרכים שלך אז תלך עליו. בעבר היו רכבין הרבה יותר חלשים שעשו את עליות חיפה ונסעו יותר מ 120 והכל היה טוב אז רכב חדש ו114 כ״ס יהיו מאוד סבירים. אני הלכתי על גירסת 2.0 שאותה אני אקבל עוד כמה ימים אבל זה רק כי ההבדל במחיר היה סביב 10k אחרי הנחה. דרך אגב המחיר בביטוח מקיף כמעט זהה.

פורסם

הבנתי, תודה.

אכן נראה שהבדל מליסינג 0 ק"מ הוא כ 11 אלף ובביטוח (עבורי לפחות) כמה מאות שקלים.

אז בהנחה שצריכת הדלק זהה - יוצא לי ההפרש החודשי של כ 250 ש"ח בחישוב ל 5 שנים בין 1.6 ל 2.0.

עם מערכת גז אני לא אתעסק (נוסע כ 24 אלף ק"מ בשנה, מתוכם רבע יהיה במאזדה הישנה שאני מתכוון להשאיר כרכב שני)

פורסם

ברכב שעולה 150 אלף 11 אלף הם לא סכום מאוד גדול והמחיר שאתה משלם בלקחת עיסקה באחת חברות ה-0 קילומטר מעבר להיות יד 01 וכו׳...זה התעסקות עם טיפוסים שונים לגמרי מאלו שיושבים בחנויות היבואן. משהו שגם כדאי לשקול רכב כזה זה סוג של מותרות אז אם כך חוויית הקניה לא פחות חשובה.

פורסם (נערך)

סליחה אם לא הסברתי את עצמי - התכוונתי להבדל בין 1.6 ל 2.0, לא להבדל בין ליסינג ליבואן. שם ההבדל הוא 16 עד 23 אלף ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Michael5139
פורסם

לטעמי ה 1.6 תתקשה לסחוב כראוי בעליות של משגב. מנוע הבוקסר 2 ליטר לכל היותר יהיה שם בסדר. כמו שכתבו מעלי המאזדה זריזה ומושכת יפה את הילוך שלישי, משהו שלא תרגיש בסובארו עם הגיר הרציף, אלא רק העברה לסל"ד גבוה עם הרבה רעש עד סוף העליות.

• תוכן חדש...