Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לרכוש סובארו XV אוטומט (עוד לא החלטתי האם 1.6 או 2.0). המחירים של היבואן לא באים בחשבון אז אני בוחן את האופציות של רכישת 0 ק"מ מליסינג.

1) ראיתי שיש כמה חברות "מתווכות" כגון Carcost deals, Motori, Motodeal שלפי הבנתי "משריינות" רכבים בחברת ליסינג ומציעות עסקה שנראית משתלמת (122 אלף על גרסת 1.6 או 133 אלף על גרסת 2.0)

מישהו מכיר האם זה אמין? זה משנה אם אני רוכש דרכם או ישירות מחברת ליסינג?

2) דיברתי עם אחת החברות הנ"ל ונאמר לי כי מדובר באותו אבזור בדיוק כמו אצל היבואן . האם זה הגיוני? תמיד חשבתי שדגמי ליסינג באים באבזור נמוך יותר. היבואן אגב טוען שאצלו הכל מקורי ואין התקנות מקומיות.

3) ושאלה קצת יותר טכנית - אני לא מעוניין ברכב עגלה אבל גם לא בא לי לשלם סתם עוד 10-15 אלף ולפגוע בצריכת הדלק. האם 1.6 יספק לפחות את אותם ביצועים בכביש ובעליות כמו מאזדה 3 הישנה שלי מ 2006? (גם 1.6)

תודה מראש,

מיכאל

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1 - אין לי ניסיון אישי. אבל ההגיון הכלכלי עסקי אומר שבעסקה עם חברה פחות גדולה ומוכרת צריך יותר להזהר מהונאה ובעיקר מפשיטת רגל שלהם (אחרי ששילמת ולפני שקיבלת את הרכב). הפתרון הוא תמיד זהה. לשלם כמה שפחות לפני קבלת הרכב בפועל. ולבדוק ביתר זהירות את המסמכים.

2 - זה הגיוני שהם מציעים בדיוק את אותו הרכב ואותו האבזור. זה לא בהכרח אומר שזה נכון. לבדוק.

3 - אני לא יודע. תחושתי היא שאם המזדה שלך במצב טוב אז ה XV יהיה מעט איטי ממנה. אמנם התעשיה התקדמה בעשר שנים אך המנועים של סובארו אינם מהנמרצים (לדעתי מנוע בוקסר. אמין אך לא פנתר). הסובארו כבדה יותר ועם הנעה ל 4 גלגלים. גיר רציף שלעיתים יעיל אך לרוב היעילות מתורגמת לחסכון. וגם התחושה לעיתים משדרת עצלות (אף שלא תמיד זה ככה בפועל).

סוגיית המנוע הזה זכתה להרבה התייחסויות כאן. חפש שרשורים בעניין.

הפתרון זה נסיעת מבחן.

פורסם

1. לא משנה אם תקנה דרך אחת מחברות התיווך או דרך החברה עצמה. היה לי לקוח שרכש xv מנוע 2 ליטר פרימיום דרך חברת ליסינג גדולה וידועה ב 136 אלף..

2. אכן, חברת הליסינג לא מוסיפה ולא מורידה אבזור מקורי. מה שרשום במפרט היבואן זה מה שהן מוכרות. שוב, תלוי בגרסה.

3. ה 1.6 חלשה, לא עגלה אבל הייתי מוסיף עוד כמה אלפים בשביל הדבר היותר נכון. מאזדה 3 היא רכב זריז בפני עצמו וההשואה לא הוגנת מטעמי משקל, צורת הנעה.

הכי חשוב שתבדוק את עניין האחריות. רכבי סובארו נמכרים היום עם 5 שנים / 150 אלף ק"מ. שים לב אם יש שינוי בדגמי הליסינג.

ואל תשכח לקחת טופס שמעיד על זה שהרכב נמכר כ 0 קילומטר.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

קח בחשבון שה XV עברה מתיחת פנים עם לא מעט שיפורים (מתלים, איכות חומרים ועוד דברים) והמתוחה בימים אלו משווקת על ידי היבואן אז כנראה החברות שמוכרות מתייחסות לזו הלא מתוחה. לא יודע אם קריטי לך, אבל אם כן- יש הרבה כתבות בנושא.

פורסם

תודה.

בהחלט אעשה נסיעת מבחן בהזדמנות. אגב עד כמה 2 ליטר פחות חסכונית? (בנסיעה רגועה)

לגבי מתיחת פנים - זה ממש לא מצדיק תשלום של 138 אלף במקום 122 (אם כבר משקיעים אז בגרסת 2 ליטר).

לגבי אחריות - אכן זה 3 שנים במקום 5.

אבל ביררתי בסוכנות של סובארו ושם נאמר לי כי תמורת כ 1800 שקל ניתן להרחיב ל 5 שנים גם אם רכשתי מליסינג 0 ק"מ, כל עוד הרכב חדש (אמרו שזו פרוצדורה די סטנדרטית).

אגב חיפשתי פה בפורום והבנתי שכשרוכשים דרך חברות תיווך - העסקה בפועל היא כנראה עדיין מול אותן חברות לסינג גדולות שבהן הן שיררינו את הרכבים. כלומר זה לא כמו סוכן רכב. אז זה לא אמור להיות ממש משנה.

פורסם

שלום,

הייתי בהתלבטות דומה לשלך, בהתחלה הזמנתי 1.6 אחרי מתיחת פנים ואתמול שיניתי ל מנוע 2.0. בהתחלה חשבתי ללכת על עסקת 0 קילומטר שרוב ההצעות שקיבלתי היו סביב ה 139 אלף על הכביש למנוע 2.0. אחרי קצת מיקוח מול היבואן נירכשה ממנו xv ב 151 אלף על הכביש.

פורסם

151,112 על הכביש שזה כולל: אגרה, קודן, סמארט סייף, מוביל איי, כספת, מרים שמשות ומצלמה (שלדעתי הולכת כברירת מחדל בכל הדגמים).

פורסם

אתה לא באמת רוכש ממוטורי/מוטודיל וכו׳ - אלא מחברת ליסינג והם סוג של מתווך. סטייל זאפ.

לטעמי ההפרשים (15-20) מצדיקים רכישה באופן כזה.

ממליץ לך ללכת ליבואן לראות מה הדיל הכי טוב שאפשר להשיג דרכם ואז תדע מה ההנחה האמיתית לליסינג.

במידה וההנחה האמיתית מתחת ל10 אלף לדעתי זה קצת פחות כדאי כיוון שגם במכירה יורידו לך.

פורסם

הייתי בודק אצל היבואן לפני שהייתי רוכש מליסינג 0 ק"מ. המחירים אצל היבואן נתונים למיקוח, ושווה לנסות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בסובארו ההפרש בפועל לאחר אגרת רישוי ומיגון פחות מ10,000 שקל, כאשר ביבואן יש גם 5 שנות אחריות שבליסינג עולות 1800 שקל, כך שהפער בפועל פחות מ8000 שקל!

לא תמיד יד 01 אכן שווה

פורסם

בליסינג טוענים שמדובר בדגם 2016 הנכנס, כלומר אחרי מתיחת פנים. זה כולל קודן וחיישני רוורס. הייתי אצל היבואן בעכו - לא היה מוכן לרדת אגורה מ 138000. אז גם כולל רישוי ואחריות - הפרש יוצא כ 12 אלף לדגם 1.6 ויותר מזה על 2.0 - אין על מה לחשוב. ואני מתכנן להחזיק ברכב לפחות 8 שנים (כל עוד הוא יחזיק מעמד).

• תוכן חדש...