Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיג 195/50/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש צמיג שיחליף את ההנקוק k107 הנוכחי, מחפש צמיג אוחז, שקט ובעל אורך חיים טוב.

הייתי מרוצה בהתחלה מההנקוק, לא מזמן התחילו להרעיש קצת והאחיזה הדרדרה.

תקציב סביבות ה450 שקל לצמיג.

נכנס לי בתקציב המישלין ps3 מה דעתכם עליו?

הוצע לי גם צמיגים של חברת וורדסטיין מדגם ספורטראק 5, לא ממש מכיר את החברה ולא את הדגמים אך לפי שיטוט ברשת מדובר על מוצר לא רע בכלל.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי נסיון עם ה-PE2 במידה הזו שהיה סבבה לגמרי (אבל התחיל להראות סימני הזדקנות לאחר שנתיים פלוס).

בהתחשב שה-PS3 אמור להוות שיפור על פניו ולא חסרות התייחסויות חיוביות לגביו בפורום ובכלל, רע לא יכול לצאת מזה.

אבל אם אתה רוצה צמיג לנסיעה רגועה יותר, אז אולי להסתפק בדנלופ בלו-ריספונס/גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס/קונטי פרימיום, שגם לגביהם לא חסרו חוות דעת חיוביות כצמיגי נוחות סמי-ירוקים?

פורסם

אני רוצה להשאיר לי את האופציה להתגרזן בניחותא, לכן כל מיני צמיגים ירוקים למיניהם יורדים מהפרק.

אני גם ככה נוטה להחליף רבעייה כל שלוש ארבע שנים.

ההנקוק שיש לי כרגע מסוף 13' ואני מרגיש ירידה באחיזה בזמן האחרון.

הם סיפקו אותי לחלוטין מבחינת אחיזה אך לדעתי האורך חיים קצת קצר(מבחינת סוליה יש להם עוד הרבה)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה שהם סמי-ירוקים לא אומר שאי אפשר להשתעשע איתם קצת. ראה למשל את שרשור הסקירה של misterb ביחס לדנלופים שבו הוא משבח אותם ביחס לטויו T1 Sport.

האם ביצעת החלפה קדימה-אחורה עם ה-K107 מאז שרכשת אותם?

אם לא, שווה לנסות ולראות אם המצב משתנה (בשאיפה לטובה).

אני חושב שמי שרגיש לשינויים במצב הרכב שלו, רגיש בהתאם גם לשינויים במצב הצמיגים והתפקוד שלהם ולדעתי מרבית הצמיגים בתנאים בארץ יתחיל להראות סימני עייפות כלשהם לאחר כשנתיים פלוס. עד כמה זה משמעותי אולי משתנה בין הצמיגים אבל אין לי ממש איך לייעץ לך בהקשר זה.

פורסם

אני ממש עוד מעט עובר ל PS3 ובנתיים שמעתי וקראתי ביקורות מעולות על הצמיג הזה (בין היתר מהרבה אנשים בארץ,לא רק באתרים), אני לא חושב שיש משהו ברמה שלו בתקציב הזה.

אני באותה מידה, אם אתה מאזור המרכז, אולי נקבל הנחה במידה ונזמין שמינייה?:-)

Miata ND2

פורסם

אפשרי, התכנון שלי הוא להחליף לקראת מאי יוני, אם זה הכיוון שלך אז מתאים לי.

אני מאזור השרון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אור, אתה הקליאו נולדה עם R1R בין השיניים!!! מה אתה עושה?!! :twisted:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הקליאו כרגע עם צמיגי VIKING ואוחזת טוב מאוד, אז או שאני לא מגיע איתה מספיק לגבולות או שה PS3 יספיקו לי די והותר, ה R1R אקסטרים מדי בשבילי ועם אחיזה ON AND OFF שאני לא כל כך רוצה

Miata ND2

• תוכן חדש...