Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא הצלחתי לפתוח את האשכול בפורום אופנועים אז פתחתי פה..

אני רוצה לעשות רישיון לאופנוע + לקנות אופנוע.

הנסיעות שלי הן בעיקר בינעירוניות, רציתי לדעת כמה זה יעלה לי בערך במינימום.

פורסם

במינימום- 1000 ש"ח רישיון לעד 125 סמק (+אגרה), במידה ויש לך רישיון לרכב מעל מספר שנים ואתה זכאי לגשת לטסט בתוך מגרש בלבד. קח בחשבון שלרוב הסכום הזה יכול בקלות לטפס ל2000 במידה ולא עוברים טסט ראשון.

רישיון לאופנוע בנפח גדול יותר מ125 יכול להכפיל את העלות.

אופנוע? איזה? אם אתה מתכוון לקטנוע עד 125 סמ"ק אפשר להשיג קטנוע שנוסע עם טסט באזור ה1000 ש"ח. אני לא הייתי קונה כזה ומשקיע באזור ה5 אלף לפחות.

אופנוע יכול לנוע מעלות של 10,000 לסכום של מאות אלפים.

אל תשכח הוצאות ביטוח חובה יקרות.

דלק, טסט, גרושים

פורסם (נערך)

א.15 שיעורים מינימום אם אין לך רישיון לרכב (90 ש"ח בממוצע לשיעור)+תאוריה 46 ש"ח.

אחריי שתעשה עד 500 סמ"ק יש לחכות שנה שלמה בשביל ללא הגבלה.

ב.טסט עולה כמו טסט רגיל לרכב.

ג.במידה ואתה עושה 125 סמ"ק אז אתה עושה טסט במגרש מעל 125 אתה יוצא לסיבוב קצר בעיר.

ד.ביטוח לנהג צעיר מתחילים מינימום 5 אלף ש"ח(אל תעשה ביטוח מוזל).

ביטוח מקיף יקר (כ-10 אחוז ממחירון הכלי).

ה.אופנוע חדש 125 סמ"'ק עולה מקסימום 20 אלף,אופנוע מעל 125 עד 500 סמ"ק נעה בין 30 אלף ל60 אלף(כמו ברכב לא משתלם לקנות חדש והמחירון נוסק במהירות ,חוץ מחברות מסויימות כמו: הונדה,קאווסקי).

ו. מיגון(חובה) מדובר פה באלפי שקלים לפני שהנעת אפילו את האופנוע.

ז.החלפת גלגלים כל 20 אלף ק"מ מקסימום (בסביבות אלף שקל מינימום לקטנועים ואלפיים לאופנועים).

אני אחריי החלקה מהקטנוע וזמן ההחלמה הוא ארוך מתאונה ברכב לכן אם בכוונתך לחסוך כסף תקנה רכב ידני כי החיסכון שלך בדלק לא תמיד משתלם.

חבר פורום סיפר לי שלפחות פעם בשנה נפצעים,לכן האימרה לי זה לא יקרה לא תעבוד(מניסיון).

הכבישים בארץ לא בנויים לדו גלגלי והרצפה בתחנות דלק גם לא,שלא לשכוח את תרבות הנהיגה הישראלית.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • תוכן חדש...