Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 3 חבילות שממתינות שם, כ"א בסביבות מידות 20x24x3 ס"מ.

איך אני מאחד אותן? לא הצלחתי למצוא "כפתור פלא" או מקום להכניס הערה רלוונטית.

איך זה נעשה? הם מוציאים התוכן ושמים בקופסא אחת? או שאת 3 הקופסאות מכניסים לקופסא אחת?

דבר שני - אני תמיד רואה שאני משלם גם מס.

יש אפשרות להימנע ממנו?

פורסם (נערך)

1. לקוח מאתר שיפיטו :

האם אתם יכולים לאחד את החבילות שלי לחבילה אחת גדולה?

כן בוודאי. אנחנו יכולים לאחד את החבילות שלכם, כל עוד אתם נרשמים לתכנית של תיבת דואר וירטואלית. אם אתם נרשמים לתכנית החבילה האישית שלנו (תיבת דואר בודדת), אנו לא מציעים איחוד. תיבת דואר וירטואלי עולה רק 50 דולר לשנה ואתם יכולים לשדרג בכל עת. מספר תיבת הדואר שלכם יישאר אותו הדבר.

2. תשלום מס- על כל רכישה בסכום 75$ ומעלה - יש לשלם מע"מ.

למיטב הבנתי, מאחר והשילוח נעשה מחו"ל (ארה"ב ?), אזי הסכום לפיו מחליטים האם עליך לשלם מס או לא - הוא לפי העלות בפועל בחו"ל (עלות מוצר + משלוח עד למחסן שיפיטו + מיסי מדינה).

במידה והעלות הנ"ל גבוהה מ-75$, הסכום לגביו מחשבים את המיסים הוא עלות בפועל בחו"ל + עלות משלוח (מחו"ל לארץ).

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

תודה רבה לך עבור הטרחה.

לפי מה שאני רואה, אני אשלם כ- 20 דולר סה"כ, עבור שילוח כל החבילות (יש לי עוד אחת בדרך) כל אחת בניפרד, לעומת 50 דולר שנתי.

ניראה לי שאשאר עם כל חבילה בניפרד.

פורסם

ואולי תחסוך מסים. באחוד חבילות אתה עלול לעבור את גבול ה-$75, בעוד שבחבילות נפרדות אתה מתחת לגבול זה. אמנם עקרונית אם חבילות נכנסות ארצה בהפרש של פחות מ-48 שעות הן נחשבות כמאוחדות לצרכי מס, אבל אני מניח שלמכס אין הכלים למעקב, או שהם מסובכים ולכן ממעטים להשתמש בהם כלפי אזרחים פרטיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...