Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב35K

idanp4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הפנו אותי לפה ואמרו שיעזרו לי,

אני מתחיל את הלימודים באוקטובר בתל אביב

ואני מחפש רכב חסכוני, קטן, יד 1, וידני בסביבות 35-37K

הציאו לי יונדאי I10, ספארק ואלטו.

מה אתם אומרים מה עדיף והאם יש עוד אופציות טובות יותר?

תודה רבה,

פורסם

מה אופי הנסיעות? מה הדרישות מהרכב? כמה ק"מ בשנה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יד 1 זה כבר התפקיד שלך למצוא.:wink:

הייתי בודק פיאט פנדה היא חיסכונית ולא יקרה לאחזקה,שברולט ספאק מאובזרת יותר ועם מנוע חזק יותר,קיה פיקנטו,יש לה אחריות גדולה יותר בתקציב שלך תיכנס אחת ממודל 2011 ועד 2018 יש אחריות למנוע וגיר,גם בטיחות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק לתת הערה קטנה בנוגע להצעה של יוליאן על הפיקנטו: זה תקף בתנאי שאתה קונה פיקנטו שנרכשה במקור על ידי בעלות פרטית ולא על ידי חברת ליסינג או השכרה, שכן אלו קיבלו את הרכב עם 3 שנות אחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בוקר טוב,

רנו קליאו III כלומר, מודלים 2008-2012, בתצורה של גיר ידני או אוטומטי מפגינות אמינות גבוהה מאוד, מרווחות, נעימות לנסיעה, ואין כל בעיה להחליט שאתה יורד לאילת עם החבר'ה. האוטו מספיק מרווח להכיל 4 בוגרים עם ציוד.

בתקציב שאתה הגדרת אתה גם נשאר עם עודף לא מבוטל.

לפני שאתה רוכש, כמובן שחובה לבצע את כל הבדיקות המקובלות ולא לפסוח על אף אחת מהן (מכון בדיקה מורשה, מוסך לקבל מידע על האבחנות).

בהצלחה בלימודים,

קרסו טרייד אין

פורסם
רק לתת הערה קטנה בנוגע להצעה של יוליאן על הפיקנטו: זה תקף בתנאי שאתה קונה פיקנטו שנרכשה במקור על ידי בעלות פרטית ולא על ידי חברת ליסינג או השכרה, שכן אלו קיבלו את הרכב עם 3 שנות אחריות.

נכון מאוד. בגלל כדאי ועדיף לקנות את הפיקנטו מהיבואן ולא דרך חברת ליסינג. חבל על ה7 שנות אחריות

• תוכן חדש...