Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

היום בבוקר שנסעתי לעבודה שמתי לב לאחר רבע שעה נסיעה שמד-חום המנוע עבר קצת את האמצע,הדלקתי את החימום ברכב וחום מנוע ירד לטמ"פ עבודה.המשכתי לסוע ככה עוד 5 דקות בערך עד שעצרתי במקום בטוח ,פתחתי מכסה מנוע וראיתי הכל למטה מים והנזילה מגיעה מחור ניקוז שבמיכל עיבוי.המיכל עיבוי היה מלא מים עד הפקק (פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה) ונראה כאילו שהמים עוברים מהרדיאטור למיכל עיבוי,כשכיביתי את הרכב המים חזרו בחזרה לרדיאטור וכמובן שכמעט ולא היה מים במיכל עיבוי.אני חייב לציין שאני מטפל ברכב מאוד בקפדנות ובודק שמן מים לפחות פעם בשבוע.

אז מה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לעזרתכם ,תודה

מעוז.

פורסם

כדאי לבצע בדיקה למערכת הקירור.(זו תקלה שיכולה להשבית את המנוע)

בתחילה, צריך לבדוק את הטרמוסטט, עבודת המאוורר האם נכנס לפעולה והאם בזמן המתאים.

אח"כ - לבדוק לחצים במערכת הקירור, חיבור מכשיר לפקק המערכת, ולראות אם יש ניפוח / מעבר של לחץ.

מהמנוע למערכת הקירור.

בעזרת המכשיר בונים גם לחץ במערכת, ובודקים אם יש בריחות או המערכת סגורה ותקינה.

עשיתה בחוכמה שהפעלתה את החימום הפנימי ברכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אוקי הגיוני. לא בדיוק קשור לנושא הפוסט אבל שאלה כללית. זכור לי מההאמרים בצבא שדווקא כשהם מתחממים יש להשאיר אותם מונעים ולא ליסוע ולא לכבות.. איך זה פועל שם?

פורסם

ערב טוב!

תודה על הנכונות לעזור,הבעיה נפתרה,כל הבלאגן היה בגלל הפקק של הרדיאטור שלא שמר על הלחץ במערכת,הוחלף פקק חדש .

תודה,

מעוז.

• תוכן חדש...