Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הודעה קצת מוזרה, אני בעצם עושה טובה לידידה שמלהקת לפרסומות ותוכניות טלוויזיה.

אולי אתם מכירים אותה, שמה אמירה בוזגלו, הופיעה מספר פעמים בתוכניות שונות, ערוץ 24 וכו'.

היא כרגע מחפשת אנשים לצורך פרסומת שתעלה בקרוב.

המועמדים צריכים להבין בתחום הרכב אבל לא מאלו שעוסקים בתחום, כלומר לא מוסכניקים, לא סוחרים וכו.

הנה מה שהיא כתבה לי:

מחר אני עורכת אודישנים לפרסומת איכותית ושונה בנוף. מדובר על פרסומת מאוד נחשבתשמצלמים קבוצת מיקוד של אנשים איכותיים, אמיתיים, לא שחקנים ולא כאלו שנמצאים מעת לעת על המסך.

הם חווים דעתם בנושאים שונים

האודישן יתקיים ביום שני הקרוב (מחר)בשעות 11:00-15:00 בטווח הזה להגיע

לינקולן 10 תל אביב

נא לאשר הגעה

ולכל שאר השאלות שיגיעו הנה התשובות

מוצר: איכותי ויוקרתי (סודי כמו בכל אודישן פרסומת)

אם תתקבלו צילומים ב 23/24 פברואר

שלוש-חמש שעות משך הצילום תשלום 1500 שח

אמירה

אם זה מתאים לכם ויש לכם פייסבוק, תשלחו לה הודעה ותגידו שהגעתם דרך ההודעה בפורום.

אם אין לכם פייסבוק, אפשר לשלוח לי הודעה פרטית עם מייל שלכם ואני אעביר אליה.

בכל אופן, אני מגיש את זה כשירות לכם ולה, אין לי קשר לעניין ואני ממש לא יודע לענות על אף שאלה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...