Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי פורום למבוגרים בלבד?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

הכל גיבובים, יום אחד תבינו שלא מה משנה כמה

שרשורים יפתחו בנושא כלי עבודה כזה או אחר אף אחד לא מגלה את אמריקה.

צריך לפתוח פורום עם תתי גיבוב בכל הנושאים מסמארטפון ועד המלצה לפינצטה המושלמת לעיצוב הגבות,

ולהשאיר את האופטופיק מעוז הנצח לסיבה בגינה אתה מבקש המלצה מלכתחילה לפינצטה.

תקראו לי חז"ל אבל ידעתי שיום אחד הכל יהיה גיבוב.

ימות דואר ישראל ובניו

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם
המלצה לפינצטה המושלמת לעיצוב הגבות,

הלך עלי.

אשתי תצטרף לפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה לגבי פורום למבוגרים בלבד?

מחכה לזה מ 2002, עכשיו כשיש אחראי פורנו בפורום, אולי יש תקווה :lol:.

אפשר לפתוח (תרתי משמע) דיונים מרתקים על התחום...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כמו כן מציע לפתוח פורום מחשבים וטאבלטים, פורום משלוחים ויבוא אישי, פורום בישול ומתכונים, פורום ייעוץ זוגי ומשפחתי, פורום פנאי בילוי בארץ ובחול.

להתחיל בהזזת הנושאים על פי שיוכם לכל פורום ואז האופטופיק ישמש רק כארכיון שרשורי ערוסי ותומר הדר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האוף טופיק הוא בבואה של החברה הישראלית, או ליתר דיוק, של שיחות המטבח של גברים מהמעמד הבינוני - יסלחו לי לרגע נשות הפורום - ומכיוון שזאת חברה וחתך אוכלוסיה צרכנית בטירוף בדיוק כמו החתך המקביל ברוב ארצות העולם, כך נראה גםהשיח שלה.

לזכותו של האוף טופיק ייאמר שיש פה מומחים אמיתיים לגמרי גם בנושאים שאינם צרכניים פופולריים כגון יציקות בטון, cnc, כלכלה ברמה גבוהה וכיו"ב, כך שזה בהחלט המקום הנכון להתייעץ לפני קנייה, כל קנייה שהיא.

אם מישהו זקוק להדרכה על מקצועות עץ ידניים מהמאה ה-19, אני פה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...