Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

מניח שלא רק אני שמתי לב לזה שבשנים האחרונות, בכל רגע נתון, 50-80% מהשרשורים באוף טופיק מדברים על נושאי צרכנות פרופר. פעם זה היה פשוט מקום לדיונים על נושאים שלא קשורים לרכב, שאלות קיומיות, תכניות טלוויזיה וסרטים מעניינים, אפילו קצת פוליטיקה בשרשורים הרלוונטיים. לאחרונה זה נראה כמו שלוחה של אמאזון או איביי. :roll:

אני מבין שמדובר בהתפתחות טבעית שמשקפת את רוח הזמנים, סבבה. עם זאת, נדמה לי שהנושא כבר צבר מספיק עניין ומסה קריטית כדי לזכות לתת-פורום משלו. מה שאני מציע זה להפריד את ענייני הצרכנות מהאוף-טופיק הרגיל (כלומר כל השאר) ולהפקיד את הניהול של המדור החדש בידי 2-3 יוזרים ותיקים שמרבים לכתוב בו. אני בטוח שימצאו מתנדבים לנושא בקבוצת 'מובילי הדעה' או סתם בתשובה לקול קורא.

מה אתם אומרים, רעיון טוב או עזוב'תי באמא'שך?

פורסם

דריש מנסה להסתנן לפורום מנהלים...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צרכנות, אולי במובן הרחב ביותר, כולל לקטר על תפקוד המדינה ומתן השירותים שלה (למשל שרשור דואר ישראל או שרשור הנת"צ בכביש החוף).

מה המטרה בהפרדה?

:turn-l:
פורסם

אבל צרכנות היא האוף טופיק של פורום רכב. אם תעשה פורום צרכנות (שלא קשור לרכב) אז הוא, בהכרח, יהיה אוף טופיק! ואז מה שיישאר זה פורום עצות לדייטים ודיונים בנושאי קרינה סלולרית!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• אחראי פורום
פורסם

מיותר. צרכנות היא אופטופיק מובהק. "שיחת ברזיה"? - אופטופיק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם אנחנו רוצים לשמור על זהות הפורום כאוף טופיק עלינו לתמוך בפתרון 'שני פורומים לשני נושאים', כל פתרון אחר יוביל לסוף פורום אוף טופיק איך שאנחנו מכירים אותו ואולי ישראל תהיה דמוקרטית אבל לא יהודית רגע על מה אנחנו מדברים כאן?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
~

תמיד ידעתי שאני מקדים את זמני. נקפיץ את השרשור בעוד כמה שנים.

הייתי אומר אוף מבחינת הטיימינג, אבל זה עניין של פרשנות...

צרכנות נבונה היא מסימני הזמנים, אז אך טבעי שתראה יותר מזה בפורום. מה גם "שצרכנות" איננה נושא. אין דין סכין שף כדין דוד שמש כדין מעיל, שנשכין אותם כולם יחד תחת אותו פורום.

שיגולי דעת פילוסופיים תמיד היו עניין למעוטי חיים מרובי זמן, ולכן יש תמיד מעט כאלו.

אתה מוזמן לפתוח נושאים שברומו של עולם לדיון חדשות לבקרים. מבטיח השתתפות ערה.

לא רואה איך אלו מפריעים לאלו, ולהפך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
~

תמיד ידעתי שאני מקדים את זמני. נקפיץ את השרשור בעוד כמה שנים.

אין נביא בעירו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אבל צרכנות היא האוף טופיק של פורום רכב. אם תעשה פורום צרכנות (שלא קשור לרכב) אז הוא, בהכרח, יהיה אוף טופיק! ואז מה שיישאר זה פורום עצות לדייטים ודיונים בנושאי קרינה סלולרית!

יש גם דיונים בנוגע לקרינה ממיקרוגל?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה צרכנות בענייני הריונות לא רצויים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

שרשור המלצות לקונדום איכותי?

זה לא תמיד היה ככה? בד"כ יש כמה שרשורים בודדים אבל ארוכים על ההוא שרוצה לחזור בתשובה וברח מהבית כי אמא החרימה לו את הדילדו.

רוב השרשורים תמיד היו על 101 נושאים שונים ומשונים מקניית גרביים באינטרנט ועד להכנת בירה ביתית.

לדעתי זה עובד מצויין איך שזה. יותר אנשים נחשפים לכל שרשור כי הכל סמטוחה אחת גדולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...