Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

הקרבורטור שופץ- הבעיה תוקנה

נסעתי היום בבוקר לנתניה לצביקה לשיפוץ הקרבורטור.

צביקה שיפץ את הקרבורטור ובנוסף התגלו וסודרו הבעיות הבאות ע"י צביקה:

- דיזה חשמלית לטורים נמוכים נמצאה תקועה ולא עובדת.

- התגלה צינור דלק עם סדקים שעומד להיקרע.

- הקלאץ' כוון להפרדה יותר נמוכה (למרות שהוא גמור).

- מע' הקירור נבדקה ונמצאה תקינה. בעיות ההתחממות נובעות ככל הנראה משעון מזייף.

(הגעתי לנתניה עם חום מנוע של 3 קוים אחרי האמצע! בפעילות תקינה השעון לא אמור לעבור את האמצע אפילו בקו אחד.)

- נזילות שמן/ הזעות שמן- ככל הנראה מאטם מכסה שסתומים הבעיה תתוקן עוד השבוע.

- תוקנה בעיית טורים גבוהים בעת הפעלת מדחס מזגן.

עם הנסיעה הראשונה הורגש שיפור- המנוע לא התכבה אפילו פעם אחת וכמו כן לא היו קירטועים בכלל גם בנסיעה איטית בפקק שהיה ביציאה מנתניה. "התנעת הבכורה" מחר בבוקר ואז נראה אם המנוע מניע ללא גז. בינתיים המנוע מניע בלי גז ובלי צ'וק במנוע חם.

תודה רבה לצביקה!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו, שיהיה במזל טוב!

נכון ההרגשה שונה לגמרי? כאילו האוטו חדש?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מזל טוב ידידי!

אני שמח שסוף סוף טיפלת בבעיה, לאחר פעמים כה רבות שאני וצביקה כמעט לקחנו אלות והכנו בך.:wink:

מקווה שאתה מרוצה מהטיפול, ככל האנשים המטפלים במאיידים אצל צביקה!

חג שמח,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

חזרתי מנסיעת מבחן.

בחוץ 16 מ"צ בדיוק. קר.

נכנסתי לאוטו, הפעלתי סוויץ', חום מנוע על האפס, מנוע קר לחלוטין.

הפעלתי צ'וק, לחצתי 2 לחיצות עדינות על הגז, התנעתי והמנוע הניע מכה ראשונה ללא גז.

מיד שילבתי הילוך ראשון והתחלתי בנסיעה. נסיעה חלקה ללא קרטועים וכיבויי מנוע שהיו מתרחשים במנוע קר שמד החום היה על הרבע הראשון.

אחרי 2 דקות סגרתי צ'וק לחלוטין חום מנוע היה 2 קוים אחרי תחילת הסקאלה, המשך הנסיעה היתה חלקה ללא כיבויי מנוע וקרטועים.

כמו כן שמתי לב שבזמן זינוק, כלומר אם המתנתי ברמזור באדום והוא נהפך לירוק הרכב מאיץ במהירות ללא קרטועים.

חזרתי הביתה שחום מנוע נמצא בטמפ' עבודה. כיביתי מנוע והלכתי.

האוטו נוסע טוב, המנוע שקט ובקושי שומעים אותו עובד בסרק, חוץ מהבעיה שאני נזהר לא ללחוץ יותר מידי על הגז במיוחד בעליות כדי שהקלאץ' לא יחליק.

פורסם
חזרתי מנסיעת מבחן.

בחוץ 16 מ"צ בדיוק. קר.

נכנסתי לאוטו, הפעלתי סוויץ', חום מנוע על האפס, מנוע קר לחלוטין.

הפעלתי צ'וק, לחצתי 2 לחיצות עדינות על הגז, התנעתי והמנוע הניע מכה ראשונה ללא גז.

מיד שילבתי הילוך ראשון והתחלתי בנסיעה. נסיעה חלקה ללא קרטועים וכיבויי מנוע שהיו מתרחשים במנוע קר שמד החום היה על הרבע הראשון.

אחרי 2 דקות סגרתי צ'וק לחלוטין חום מנוע היה 2 קוים אחרי תחילת הסקאלה, המשך הנסיעה היתה חלקה ללא כיבויי מנוע וקרטועים.

כמו כן שמתי לב שבזמן זינוק, כלומר אם המתנתי ברמזור באדום והוא נהפך לירוק הרכב מאיץ במהירות ללא קרטועים.

חזרתי הביתה שחום מנוע נמצא בטמפ' עבודה. כיביתי מנוע והלכתי.

האוטו נוסע טוב, המנוע שקט ובקושי שומעים אותו עובד בסרק, חוץ מהבעיה שאני נזהר לא ללחוץ יותר מידי על הגז במיוחד בעליות כדי שהקלאץ' לא יחליק.

מסקנה???!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מסקנה???!!

המסקנה כמובן שהתיקון הצליח והבעיה תוקנה.

בנסיעה חזרה הרגשתי שיפור אבל רציתי לבדוק את העינין על מנוע קר ואכן הבעיה תוקנה.

:mm_yeah:

פורסם

לא יכול להיתאפק והמנהלים כרגיל ימחקו אתההודעות שלי כי אני ילד והם מבוגרים אבל!

כל הכבוד צביקהה

ומנהלים תיתחשבו בי מעט במקום להעלים את ההודעות שלי כל פעם.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ההתנעה בבוקר עברה בסדר, האוטו נוסע טוב מאוד. נשאר עכשיו רק להחליף את הקלאץ' כי הוא גמור לחלוטין. מחר בבוקר אני יקח אותו למוסך במידה ואם הם עובדים בחול המועד.

היום ההילוכים התחילו גם לחרוק, בעיקר בשילוב להילוך אחורי. בקצב הזה הגיר ייגמר בתוך ימים ספורים..

פורסם
ההתנעה בבוקר עברה בסדר, האוטו נוסע טוב מאוד. נשאר עכשיו רק להחליף את הקלאץ' כי הוא גמור לחלוטין. מחר בבוקר אני יקח אותו למוסך במידה ואם הם עובדים בחול המועד.

היום ההילוכים התחילו גם לחרוק, בעיקר בשילוב להילוך אחורי. בקצב הזה הגיר ייגמר בתוך ימים ספורים..

את הקלטץ יש להחליף בהקדם, אך אין לזה קשר לחריקה ברוורס, אל תשכח שאני נתתילך חופש רב בכוון המצמד ועכשוהוא מפריד נמוך יותר, הזז את השטיח מתחת לדוושות ולחץ חזק יותר על הדוושות, והחריקה ברוורס תעלם!

בברכה

צביקה

פורסם
את הקלטץ יש להחליף בהקדם, אך אין לזה קשר לחריקה ברוורס, אל תשכח שאני נתתילך חופש רב בכוון המצמד ועכשוהוא מפריד נמוך יותר, הזז את השטיח מתחת לדוושות ולחץ חזק יותר על הדוושות, והחריקה ברוורס תעלם!

בברכה

צביקה

הקלאץ' יוחלף מחר בבוקר כי זה בלתי נסבל לנסוע ככה. בדרך חזרה מנתניה רציתי לעקוף איזה נהג משאית לא שפוי והאוטו עשה טובה שהוא הגיע ל 120 בגלל הקלאץ'. כל פעם שלחצתי קצת יותר מידי על הגז הקלאץ' החליק והטורים עלו ונאלצתי להוריד את הרגל מהגז.

את הבעיה של "ההתחממות" כנראה המנוע לא מתחמם בכלל אלא השעון מזייף.

משיחה עם בעל פיאט אונו התגלה כי השעון אצלו לא עובר את האמצע בכלל וכמו כן גם אצלי הוא לא עבר את האמצע עד לפני הקיץ שעבר. מאז התחילו הבעיות.

שהגענו לנתניה אתמול מד החום הראה 3 קוים אחרי האמצע. לא נורא אך לא תקין.

עריכה: דרך אגב צביקה צדקת, השטיח שוב הפריע אז הזזתי אותו ועכשיו ההילוכים לא חורקים.

פורסם

אתה יכול להגיד לי כמה עולה טיפול כזה למה לפיאט שלי יש המון בעיות דומות.

רק תגיד לי שאני ידע אם כדי לבוא לנתניה מחיפה.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
אתה יכול להגיד לי כמה עולה טיפול כזה למה לפיאט שלי יש המון בעיות דומות.

רק תגיד לי שאני ידע אם כדי לבוא לנתניה מחיפה.

ומקריית שמונה כדאי??

אתמול ביצעתי נקוי ושפוץ קרבורטור לחבר פורום, שהגיע אלי ,מקריית שמונה!

הוא לא שאל אותי את השאלה הזאת ,הוא התקשר שלשום בלילה תיאם איתי תור למחרת,

הוא הגיע ,הקרבורטור שופץ לשביעות רצונו, והוא כבר דווח לי טלפונית על תוצאות משביעות רצון, בנוגע לשפור התאוצה, ועל חסכון בדלק!

עידכון ממנו ,יגיע כנראה לפורום בקרוב, וחבר הפורום הגיע אלי לאחר המלצתו הלבבית של חברנו סטיו!

פרטים נוספים בה.פ /או בטלפון הרשום בפרופיל![הבנתי שברשותך פיאט עם מנוע עם 170000 ק"מ , ומנוע לא שופץ, מה עם קרבורטור , שהוא הלב של המנוע?!] בברכת חג שמח

והרבה קושיות !

צביקה

• תוכן חדש...