Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

צריך עצה קטנה , מדובר על רכב פולו 2008 1.6 , בשנה האחרונה בורחים מיים מהמיכל החיצוני , כל כ3 - 4 חודשים אני מוסיף מים ברגע שזה מגיע למינימום (מים אדומים)

החלטתי היום לקחת את הרכב למוסך לבדוק מאיכן הנזילה , לאחר שהרמנו את הרכב ראינו יש נזילה מהחיבור תמונה:

הצבע האדום ראינו שם את המיים , אבל לא יכולנו לדעת בוודאות מאיכן הנזילה

forum.JPG

בתמונה אתם רואים את זה לאחר ניקוי עם לחץ מים וחיקינו ששוב הנזילה תתחיל (העניין שולח זמן עד שזה נוזל)

צילמתי עוד תמונה אחת מבפנים יותר , לא ניתן לראות את זה מבחוץ רק שמכניסים את הפלאפון לפנים ניתן לראות

forum1.JPG

יש את הבורג שמסביבו יש מים , השאלה אם הוא קשור לזה (לדעתי הוא סתם מחזיק את העניין שם והמים שם הם עקב הניקוי בלחץ אוויר)

המוסכניק אמר שאין טעם להתעסק אם זה הנזילה היא בקטנה (כל כ3 - 4 חודשים אני מוסיף מים אדומים)

הוא הציעה על חומר שמכניסים לתוך המים ואמור לסתום את החור במידה ויש בריכה או כניסה של אוויר?

זה באמת עובד? או שעושה נזק?

תודה רבה לעזורים

פורסם

תלוי איכן הנזילה , אם הנזילה היא מכיוון הרדיאוטר (איפה שהחיבור זה כנראה החלפה) למרות שנראה לי שעדיין ניתן לפרק את זה , אם מהצד השני ניתן להחליף צינור..

• תוכן חדש...