Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי הכל תלוי בהתקנה. כמה זמן אתה וגל עבדתם על ההתקנה שלך?

יש רכבים שבשניה אפשר לשים בהם 6.5" (גם תלוי בעומק של הרמקול) ואחרים כמו למשל שלי שצריך לחתוך את הדלת בצורה די רצינית, לשנות קיבוע למסילה של החלון, לעשות הגבהה גבוהה ולחזק אותה בכמה מקומות שכן הפח פתוח בצד אחד.

מעבר לכך שאני אישית לא מאמין שהיית מצליח לעשות את זה לבד (לא נראה לי שהיית מתעסק עם מסילה של חלון) כל העניין היה לוקח לך הרבה שעות.

גם אם אתה יכול לעשות חלק מהדברים לבד זה לא אומר שהם צריכים לעלות פחות כי עדיין הם לוקחים זמן למתקין.

יש הרבה דרכים לעשות את אותה ההתקנה, הדרכים המסודרות והמקצועיות יותר עולות יותר כסף. אם במקרה הרכב שלך קל להתקנה זה לא אומר שכל הרכבים הם כאלו ולכן אתה לא יכול לשפוט.

פורסם

אני באמת לא מבין, כולה מדובר בהתקנות פשוטות.....זה לא הרכבת מנוע או משהו כזה, כולה חיבור של רדיו דיסק, ו/או מגבר...

ורמקולים...אפשר לחשוב....בשביל זה לשלם מאות שקלים,

ואייל

אני לא מתכוון אם ההתקנה מצריכה משחק עם מסילות חלון וכו', כמובן שמוצדק לקחת כסף רב, אבל הקטע הוא כשההתקנה היא פשוטה....למה גם אז קורעים במחיר???

ורן, ידידי, אני לא יודע כמה התקנות אתה עושה ביום/שבוע, אני רק יודע שלחנויות אודיו לרכב תמיד יש לקוחות לפחות איפה שאני גר, ולכן הם יכולים להתפרנס גם מלדוגמא 50 ש"ח לשעה...

אבל זה לא יקרה...אם יש מישהו שמוכן לשלם 250 ש"ח לשעה אז למה לא?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

להתפרנס מ50 ש"ח לשעה ולהחזיק מתקינים, מקום וסחורה זה לא ממש אפשרי. כנראה שאתה לא מודע לעלויות.

גם בהתקנה פשוטה יכולים להיות הבדלים. גם אני פעם חשבתי כמוך עד שלמדתי להכיר את כל העניין מבפנים.

ברור שיש כאלו שלוקחים מחיר גבוה ללא תמורה, לא אמרתי שכולם צדיקים אבל עבודה טובה עולה כסף, כמה כסף? תלוי במה עושים, תלוי ברכב וכו'.

דימה, כמה התקנות עשית וראית בחייך? התקנת רמקולים יכולה לקחת מ10 דקות ועד כמה שעות, כאמור תלוי ברכב ובמה עושים. לא מזמן העלה משתמש אחד התקנה שעשו לו בשני מקומות שונים של אותם הרמקולים ובאותן הדלתות וההבדלים היו גדולים.

פורסם

אייל אני הזכרתי בהודעות שלי ...שאני מדבר על התקנה יחסית פשוט ובסיסית לא משהוא רציני שרק מתקין מיקצועי יכול לעשות!

פורסם

גם לפתוח סתימה בכיור זה דבר יחסית פשוט, בכל זאת אם תזמין בעל מקצוע זה יעלה לך כי זה יכול לקחת לו זמן ואף אחד לא עובד בחינם. עצם העובדה שאתה יכול לעשות זאת בעצמך לא אמורה להוזיל את המחיר אם מישהו אחר עושה זאת במקומך.

פורסם

עצם העניין שאני יכול לעשות זאת בעצמי יחסוך לי אלפי שקלים ואבל באמת שלא יוזיל דבר!

אני לא אומר שהמתקין עושה מחירון לפי מה אתה יכול לעשות ולפי מה אתה לא יכול!

פורסם

אדי אתה יכול לחזור על ההודעה האחרונה שלך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני אומר שדברים יחסית פשוטים אני יכול לעשות לבד ולא ללכת למתקין(הדוגמה שלך בעניין הסטימה נגיד אני יכול לעשות לבד בגלל שזה קל) ולשלם כסף רבה!

אני לא אומר שאם אני יודע לעשות לבד את העבודה זה אמור להוזיל את עבודתו של המתקין באותו נושא!

פורסם

פרשנות.

איל: טוען שאפילו אם ההתקנה פשוטה, זה לא משנה דבר, המקום עורך את ההתקנה, זה יכול לגזול שעות בשביל המקום, יכול להיות שצריך מיומנות, וכו ...... יש מתקינים, עובדים, פקידה, חנות, עסק.. ילדים לפרנס.. ושעות של עבודת כפיים ..

אדי:לא דיברתי על עבודות מקצועיות,אני דיברתי על התקנות פשוטות ובסיסיות שלא צריך מתקין מקצועי עוברן.

איל: כל עבודה שבעל מקצוע יעשה אותה, תעלה כסף, זה לא סוד.. גם אם היא פשוטה ובסיסית.

אדי: עצם העובדה שאני יכול לעשות את העבודה, תחסוך לי אלפי שקלים, אבל זה לא יוזיל שום דבר.

אדי: אני לא אומר שהמתקין עושה מחירון לפי מה שאנחנו יכולים לעשות לבד.

הודעה חוזרת.

אדי: אני אומר שדברים יחסית פשוטים, אני יכול לעשות לבד, ולא ללכת למתקין, ולשלם כסף רב.

אדי: אני לא אומר שאם אני יודע לעשות את העבודה, זה אמור להוזיל את עבודתו של המתקין.

תסתכלו , זה ידוע לכולם שיש לי קצת בעיות בהבנת הנקרא..... אבל אם תירגמתי נכון את הדברים והפרשנות שלכם, ואכן זה הגיוני עבורכם ..... אז אני מוותר מראש כניראה הבעיה אצלי.

אך אם התירגום לא קולע למציאות, ואין פה היגיון .... אשמח לשמוע איך זה אמור להתחבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי ידיסלקט הרגת אותי !

וזה בכלל חזק

ולשלם כסף רבה!

אתם לא מבינים אתם מצפים שמתקין יהיה מקצועי שלא יהיה חאפר ושיעבוד רציני

ואתם מצפים לשלם לו 50 שקל קשה להבין אותכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...